Το superyacht του Τζεφ Μπέζος είναι τόσο μέγαλο, που έχει για βοηθητικό σκάφος ένα γιοτ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όπως πολλοί διαζευγμένοι, έτσι και ο ζάμπλουτος ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος, κάνει κάποιες αλλαγές στην ζωή του το τελευταίο καιρό. Τον Φεβρουάριο παραιτήθηκε από Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon και σύμφωνα με το Business Insider αγόρασε ένα ολοκαίνουργιο superyacht, το οποιο είναι τόσο μεγάλο που το βοηθητικό του σκάφος είναι ένα γιοτ με ελικοδρόμιο.

Φυσικά αν είσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με την καθαρή σου αξία σύμφωνα με το Forbes να αγγίζει τα 200 δισεκ. δολάρια, έχεις την πολυτέλεια να αγοράσεις ότι θέλεις. Το superyacht του Μπέζος, το οποίο ονομάζεται Υ721, κατασκευάζεται από την Ολλανδική εταιρεία Oceanco και θα έχει μήκος 127 μέτρα, τρία τεράστια κατάρτια και πολλά καταστρώματα.

Το Υ721 αναμένεται να είναι “ένα από τα καλύτερα ιστιοφόρα που υπάρχουν”, αναφέρει το Business Insider, ενώ προσθέτει πως ακόμα δεν είναι γνωστές άλλες λεπτομέρειες, ακόμα και μεταξύ των ανθρώπων που ανήκουν στον αποκλειστικό club των πολυτελών σκαφών.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το superyacht θα κοστίσει 500 εκατομμύρια δολάρια, τιμή που δεν περιλαμβάνει το βοηθητικό σκάφος, και τον επόμενο μήνα αναμένεται να μεταφερθεί σε νέο ναυπηγείο, προκειμένου να ολοκληρωθεί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oceanco (@oceancoyacht)

Αν και δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα κάποιες φωτογραφίες του Υ721, το Business Insider αναφέρει ότι θα είναι 20 μέτρα μακρύτερο από το μοντέλο Black Pearl που βλέπετε στην φωτογραφία παραπάνω, το οποίο παρήγαγε η Oceanco το 2018.

Η Oceanco παράγει custom yauchts, και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, η πολυτέλεια είναι κάτι που τα χαρακτηρίζει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oceanco (@oceancoyacht)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oceanco (@oceancoyacht)


Διαβάστε επίσης: Ένα απίστευτο γιοτ εμπνευσμένο από τον θρύλο της Formula 1, Άιρτον Σένα

Share.

Comments are closed.