Το σπίτι στην λίμνη που όλοι θα θέλαμε να αράξουμε αυτό το φθινόπωρο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Chicken Point Cabin είναι μια θαυμάσια σύγχρονη κατοικία, η οποία σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες της εταιρίας Olson Kundig και βρίσκεται μισή ώρα μακριά από το βόρειο Αϊντάχο των Η.Π.Α. Σύμφωνα με τους αρχιτέκτονες, η αρχική ιδέα ήταν η δημιουργία μιας εξοχικής κατοικίας δίπλα στην λίμνη και το δάσος, η οποία θα προσφέρει απεριόριστη θέα στο γύρω τοπίο.

Η κατοικία είναι μια τετράγωνη δομή, η οποία είναι κατασκευασμένη από σκυρόδεμα και χάλυβα, ενώ αρκετές επιφάνειες στο εσωτερικό της είναι από κόντρα πλακέ. Το highlight της κατοικίας είναι ένα τεράστιο περιστρεφόμενο παράθυρο 6 x 9 μέτρων στον κύριο χώρο του καθιστικού, το οποίο εκτός από το γεγονός ότι προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στην λίμνη, μπορεί και ανοίγει μέσω μιας τροχαλίας, δίνοντας άμεση πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους.

Το σπίτι μπορεί κανείς να το προσεγγίσει τόσο από το νερό, μέσω βάρκας, όσο και από τον δρόμο στην πλευρά του δάσους, με Το εσωτερικό της κατοικίας σε βιομηχανικό στυλ, διαθέτει ένα κυρίως υπνοδωμάτιο στο πατάρι, το οποίο μοιάζει να αιωρείται πάνω από τον κυρίως χώρο του καθιστικού, ενώ υπάρχουν επιπλέον υπνοδωμάτια στις δύο πλαινές πλευρές του κτιρίου.


Διαβάστε επίσης: Ένα πανέμορφο σπίτι αξίας 29 εκατ. δολαρίων στον “φορολογικό” παράδεισο της Καραϊβικής

Share.

Comments are closed.