Το “John Wick 4” βάζει στόχο τα 100 εκατ. δολάρια παγκοσμίως στο πρώτο του Σαββατοκύριακο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το “John Wick: Chapter 4” στοχεύει να σημειώσει νέο ρεκόρ για το franchise στην πρεμιέρα του στο box office.

Το τέταρτο μέρος του franchise της Lionsgate με τον Κιάνου Ριβς στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αναμένεται να συγκεντρώσει 65 έως 70 εκατομμύρια δολάρια από τις 3.800 αίθουσες της Βόρειας Αμερικής που θα προβληθεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Παράλληλα, μέσα στο Σαββατοκύριακο, η ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της σε άλλες 71 περιοχές στο διεθνές Box Office. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγω για πωλήσεις τουλάχιστον 100 με 115 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, μέχρι το κλείσιμο της Κυριακής.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι κάθε ταινία του franchise “John Wick” έχει καταφέρει να κάνει καλύτερο άνοιγμα στο box office από την προηγούμενη. Η αρχή έγινε με το “John Wick” του 2014 που έκανε ντεμπούτο με 14 εκατομμύρια δολάρια και ακολούθησε το “John Wick: Chapter 2” του 2017 με 30,4 εκατομμύρια δολάρια. Το “John Wick: Chapter 3 -Parabellum” του 2019 είχε ανοίξει με 56,8 εκατομμύρια δολάρια και, μέχρι τώρα, είναι η πιο επιτυχημένη ταινία της σειράς.

Το “John Wick: Chapter 4”, το οποίο έχει γίνει η ταινία με την υψηλότερη βαθμολογία του franchise στο Rotten Tomatoes και έχει λάβει ήδη θερμές κριτικές, αναμένεται να συνεχίσει αυτή την παράδοση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 4η ταινία ήταν και η πιο ακριβή του frnachise, καθώς ο προϋπολογισμός της ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Στη συνέχεια του “John Wick: Chapter 3 – Parabellum Wick”, o John Wick αποκαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν μπορέσει να κερδίσει την ελευθερία του, θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν τους παλιούς φίλους σε εχθρούς.


Διαβάστε επίσης: Το “John Wick: Chapter 4” έχει ήδη 94% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes

Share.

Comments are closed.