Το “John Wick: Chapter 4” έχει ήδη 94% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το “John Wick: Chapter 4”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους σε λίγες ημέρες, έχει γίνει η ταινία με την υψηλότερη βαθμολογία του franchise στο Rotten Tomatoes.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο κεφάλαιο έγινε η πρώτη ταινία του franchise που ξεπερνάει το 90% σε βαθμολογία στο “TOMATOMETER”. Μέχρι στιγμής έχει λάβει 93 κριτικές και βαθμολογία 94% στο Rotten Tomatoes, ενώ τα John Wick 1, 2 και 3 έχουν 86%, 89% και 89% αντίστοιχα.

Όσοι κριτικοί έχουν δει την ταινία ενθουσιάστηκαν και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για αυτήν, με μερικούς να την αποκαλούν “μια από τις καλύτερες ταινίες δράσης που έγιναν ποτέ”, επαινώντας συγχρόνως την ερμηνεία του Κιάνου Ριβς.

Επί του παρόντος, η ταινία του Τσαντ Σταχέλσκι είναι σε πορεία να έχει το καλύτερο πρώτο Σαββατοκύριακο του franchise στο box office, με το κινηματογραφικό στούντιο να αναμένει έσοδα 64 εκατομμύρια δολάρια.

Στη συνέχεια του “John Wick: Chapter 3 – Parabellum Wick”, o John Wick αποκαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν μπορέσει να κερδίσει την ελευθερία του, θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν τους παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Το “John Wick: Chapter 4” θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου του 2023.


Διαβάστε επίσης: Λανς Ρέντικ: Έφυγε από την ζωή ο διάσημος ηθοποιός του “John Wick”

Share.

Comments are closed.