Το “Bad Boys: Ride or Die” έκανε άνοιγμα 104,6 εκατ. δολαρίων στο παγκόσμιο Box Office

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η νέα ταινία “Bad Boys: Ride or Die”, η οποία αποτελεί την τέταρτη δόση του δημοφιλούς franchise δράσης με πρωταγωνιστές τους Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς, έκανε ένα δυνατό ντεμπούτο 56 εκατομμυρίων δολαρίων στην εγχώρια αγορά από 3.885 αίθουσες, ενώ κατάφερε να συγκεντρώσει 48,6 εκατομμύρια δολάρια στον υπόλοιπο κόσμο, ανεβάζοντας τα συνολικά της έσοδα σε 104,6 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι ένα δυνατό ξεκίνημα για το μακροχρόνιο franchise της Sony, και η απόδειξη ότι υπάρχει ακόμα αγορά για τον Σμιθ και τις ταινίες δράσης του. Η πρώτη ταινία Bad Boys έφτασε το 1995, με τη δεύτερη να έρχεται το 2003 και την τρίτη το 2020. Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη ταινία στην οποία εμφανίστηκε ο Σμιθ μετά το περιβόητο χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ κατά την διάρκεια της τελετής των Όσκαρ. Ενώ πολλοί είπαν ότι οι προσπάθειες του στον κινηματογράφο δεν θα αποδώσουν, όπως βλέπουμε, το κοινό εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τα projects στα οποία εμπλέκεται.

Το “Ride or Die” είναι το δεύτερο μεγαλύτερο εγχώριο λανσάρισμα της σεζόν πίσω από το “Kingdom of the Planet of the Apes”, το οποίο έκανε ντεμπούτο με 58 εκατομμύρια δολάρια στο εσωτερικό. Το ντεμπούτο της ταινίας στο εξωτερικό είναι εξίσου ελπιδοφόρο, καθώς κέρδισε 48,6 εκατομμύρια δολάρια από 60 αγορές – συνέλεξε 19,3 εκατομμύρια δολάρια στην Ευρώπη και σημείωσε ρεκόρ στη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μακροχρόνιο franchise της Sony και κέρδισε ένα A-CinemaScore στη Βόρεια Αμερική, αλλά μόλις ένα 64% στο Rotten Tomatoes. Η παραγωγή της ταινίας κόστισε 100 εκατομμύρια δολάρια και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι θα έχει μία καλή κινηματογραφική πορεία.


Διαβάστε επίσης: Ο Γουίλ Σμιθ χαστουκίζεται επανειλημμένα στο “Bad Boys: Ride or Die”

Share.

Comments are closed.