Ο Γουίλ Σμιθ χαστουκίζεται επανειλημμένα στο “Bad Boys: Ride or Die”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην νέα ταινία “Bad Boys: Ride or Die”, το οποίο αποτελεί την τέταρτη δόση του δημοφιλούς franchise δράσης με πρωταγωνιστές τους Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς, συμβαίνει κάτι αναπάντεχο.

Κατά την διάρκεια μίας σκηνής της ταινίας ο χαρακτήρας του Γουίλ Σμιθ, Μάικ Λόουερι, δέχεται επανειλημμένα χαστούκια από τον Μάρκους Μπέντε του Μάρτιν Λόρενς, με πολλούς να εικάζουν πως πρόκειται για μία αναφορά στο περιβόητο χαστούκι που έδωσε ο Σμιθ στον Κρις Ροκ κατά την διάρκεια της τελετής των Όσκαρ πριν δύο χρόνια.

Στην συγκεκριμένη σκηνή, ο Μάικ του Σμιθ παθαίνει κρίση πανικού, ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί κατά την διάρκεια της ταινίας, και τότε ο ο Μάρκους τον χαστουκίζει -όχι μία φορά, αλλά επανειλημμένα- για να μπορέσει να τον συνεφέρει.

Η σκηνή, η οποία υποτίθεται ότι προκαλεί γέλιο, θεωρήθηκε από κοινό και κριτικούς ως ένα συνειδητό, αλλά αντεστραμμένο “κλείσιμο ματιού” στο περιβόητο περιστατικό των Όσκαρ, το οποίο επισκίασε την καριέρα του Σμιθ.

Στην κριτική του για το Variety, ο Owen Gleiberman περιέγραψε την σκηνή ως “άμεση αναφορά” στη στιγμή των Όσκαρ, αποκαλώντας την “ένα είδος ποπ εξορκισμού”. Ο Nick Schager, κριτικός στην Daily Beast, αποκάλεσε την σκηνή ως μία “κακόγουστη αναφορά στο ‘χαστούκι’ που είχε σκοπό να αποκαταστήσει την εικόνα του Σμίθ.”

Ο Johnny Oleksinski, κριτικός στη New York Post, έγραψε για τη σκηνή: “Το καλύτερο μέρος του ‘Bad Boys: Ride or Die’ φτάνει στο τέλος της ταινίας όταν ο Μάρτιν Λόρενς χαστουκίζει τον Γουίλ Σμιθ στο πρόσωπο και φωνάζει “κακό παιδί!” Τι κρίμα που είναι ψεύτικο”.

Ο 55χρονος Σμιθ ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό των Όσκαρ, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του εκείνη την ημέρα “απαράδεκτη”. Ο ηθοποιός παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, η οποία του απαγόρευσε να παρακολουθήσει τις τελετές της για 10 χρόνια.


Διαβάστε επίσης: Τρέιλερ του “Bad Boys 4”: Οι Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς επιστρέφουν στην δράση

Share.

Comments are closed.