Προκάλεσε ζημιές 15 εκατ. δολαρίων επειδή μέθυσε και μηνύει την εταιρεία που της έδωσε να πιεί!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια 26χρονη Καναδή έφυγε μεθυσμένη από μια συναυλία του Marilyn Manson και προκάλεσε ζημιές ύψους 10 έως 15 εκατομμυρίων δολαρίων – τώρα μηνύει τον χώρο της συναυλίας που της παρείχε τα αλκοολούχα ποτά, καθώς ισχυρίζεται ότι φταίνε οι υπεύθυνοι του μπαρ!

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Αυγούστου του 2019, όπου η Daniella Leis επέστρεφε στο σπίτι από την συναυλία που έλαβε χώρα στην αρένα Budweiser Gardens. Η Leis τράκαρε το Ford Fusion της, που είχε καταχωρηθεί με το όνομα του πατέρα της, σε μία μονοκατοικία., σπάζοντας μια γραμμή φυσικού αερίου και προκαλώντας μια τεράστια έκρηξη που κατέστρεψε τέσσερα σπίτια και τραυμάτισε επτά άτομα σύμφωνα με το CBC.

Η Leis, η οποία παραδέχθηκε την ένοχη της σε τέσσερις κατηγορίες για οδήγηση υπό επήρεια που προκάλεσε σωματικές βλάβες τον Οκτώβριο του 2020 και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση τον Φεβρουάριο του 2021, μήνυσε τώρα την Ovations Ontario Food Services, την εταιρεία που έκανε το catering και είχε την ευθύνη του μπαρ στο γήπεδο που έγινε η συναυλία, επειδή την έδιωξε από το χώρο παρά το επίπεδο μέθης της, σύμφωνα με την Canadian Broadcasting Corporation.

Σύμφωνα με την Independent η Lews αντιμετώπισε έξι αστικές αγωγές, με τα θύματα να της ζητούν να πληρώσει για τις ζημιές. Αυτό την ώθησε να υποβάλει μήνυση κατά της Ovations Ontario Food Services, η οποία πιστεύει ότι θα πρέπει επίσης να μοιραστεί μέρος της ευθύνης.


Διαβάστε επίσης: 7 tips που θα σε βοηθήσουν να γίνεις καλύτερος εραστής

Share.

Comments are closed.