7 tips που θα σε βοηθήσουν να γίνεις καλύτερος εραστής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όλοι θέλουμε να είμαστε καλύτεροι σε κάτι. Καλύτεροι στην εργασία μας, καλύτεροι στα σπορ, καλύτεροι στο μαγείρεμα, καλύτεροι στο φλερτ και φυσικά, αυτό που σίγουρα όλοι θέλουμε να είμαστε καλύτεροι, είναι στο κρεβάτι.

Δεν ξέρουμε αν σου έχει δώσει ποτέ ο μπαμπάς σου ή κάποιος άλλος αυτή την συμβουλή, αλλά αν είναι να καταπιαστείς με κάτι, φρόντισε να το κάνεις καλά. Έτσι αν θέλεις να βελτιωθείς στο σεξ, παρακάτω σου προτείνουμε 7 τρόπους.

Να μην κομπλάρεις όταν είσαι γυμνός

Η αυτοπεποίθηση (και δεν εννοούμε να επιδεικνύεις τα προσόντα σου) είναι το κλειδί στην κρεβατοκάμαρα. Θα πρέπει να νιώθεις άνετα με το γυμνό σου σώμα μπροστά σε μια γυναίκα, καθώς αν είσαι από αυτούς που σκεπάζονται γρήγορα κάτω από τα σεντόνια και προτιμούν να κάνουν σεξ με σβηστά τα φώτα, να ξέρεις ότι δεν θα γίνει το πέος σου μεγαλύτερο με αυτό τον τρόπο και βέβαια υπάρχει περίπτωση να την ξενερώσεις.

Βρες τις ερωτογενείς ζώνες

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ερωτογενείς ζώνες, και αν δεν ξέρεις που βρίκονται αυτές της παρτενέρ σου, τότε δεν έχεις παρά να προσπαθήσεις να τις ανακαλύψεις. Μίλα της ψιθυριστά το αυτί, κάνε της μασάζ στο κεφάλι, χάιδεψε το εσωτερικό των μηρών της, ασχολήσου με το στήθος της και η ίδια θα σου δείξει τον δρόμο προς την ηδονή με τις αντιδράσεις της.

Μην μπαίνεις κατευθείαν στο ψητό

Όπως έχουμε αναφέρει και άλλες φορές, μια γυναίκα χρειάζεται τον χρόνο της για να ερεθιστεί. Έτσι, μην πας κατευθείαν στο ψητό και προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στην όλη διαδικασία, κάνοντας πιο αργές κινήσεις και διαλείμματα, τα οποία θα αυξήσουν την ένταση του οργασμού σας. Αν ακολουθείς αυτόν το κανόνα, να ξέρεις ότι η ανταμοιβή σου θα είναι μεγάλη.

Παίξε με το μυαλό της

Πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι το πιο σημαντικό σεξουαλικό όργανο της γυναίκας είναι ο εγκέφαλος της. Σίγουρα θα το έχεις ακούσει και από γυναίκες να το λένε: “Πρέπει να μου τρελάνει το μυαλό ο άντρας για να με ερεθίσει”.

Μία γυναίκα μπορεί να βαρεθεί κατά τη σεξουαλική πράξη αρκετά εύκολα ή να ξενερώσει, αν δεν υπάρχει παιχνίδι με το μυαλό της. Το να της μιλάς κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης για παράδειγμα, είναι κάτι που αρέσει στις περισσότερες γυναίκες.

Μίλα της βρώμικα

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η επικοινωνία είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για να έχουμε αμοιβαία ικανοποιητικό σεξ. Μπορείς ωστόσο να το πας ακόμα ένα βήμα παραπάνω, ζητώντας της σου λέει τι θέλει να της κάνεις, πριν το κάνεις, και το ίδιο να κάνεις και εσύ. Μπορεί στην αρχή να είναι λίγο ντροπαλή ή και συ ακόμα, ωστόσο αξίζει να το δοκιμάσετε και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι και οι δύο.

Προσπάθησε να είσαι καλός στα βασικά

Και δεν εννοούμε στο να είσαι καλός στο να βάζεις κάπου το πέος σου. Εννοούμε να προσπαθήσεις να τελειοποιήσεις τον τρόπο που φιλάς, που αγγίζεις, και φυσικά τον τρόπο που μιλάς. Όλα αυτά θέτουν τις βάσεις για ένα καλό σεξ. Καλό θα είναι πάντα να την ρωτάς και τι της αρέσει, καθώς θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο στις κινήσεις σου.

Κάνε το να διαρκεί περισσότερο

Πολλοί είναι οι άντρες που δεν έχουν αυτοέλεγχο και εκσπερματώνουν σχετικά γρήγορα. Ένας τρόπος για να καταφέρεις να ελέγχεις τον οργασμό σου, είναι η εξάσκηση στο σπίτι με τεχνικές αυνανισμού, όπως η διακοπή λίγο πριν από την κορύφωση, και στην συνέχεια ξεκινάς ξανά.


Διαβάστε επίσης: Πως να κάνεις το πέος σου να δείχνει μεγαλύτερο

Share.

Comments are closed.