Οι παραγωγοί του “James Bond” επικεντρώνονται στον επόμενο “κακό” παρά στον ίδιο τον 007

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το γεγονός ότι όλοι θέλουμε να μάθουμε ποιος θα είναι ο επόμενος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον James Bond είναι απόδειξη του πόσο δημοφιλές είναι το μακροβιότερο κινηματογραφικό franchise όλων των εποχών, αλλά, δυστυχώς, φαίνεται ότι απέχουμε ακόμα πολύ από το να το μάθουμε.

Η Μπάρμπαρα Μπρόκολι, παραγωγός, μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό της Μάικλ Τζ. Γουίλσον του franchise Bond, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Hollywood Reporter για την επιλογή του επόμενου κατασκόπου 007, είπε ότι δεν πρέπει να περιμένουμε κάποια ανακοίνωση σύντομα.

“Όταν φτάσουμε στο σημείο, όπως είμαστε τώρα, πρέπει να σκεφτούμε την τροχιά των ταινιών του Bond και τις ιστορίες και που θέλουμε να τις πάμε”, δήλωσε η Μπρόκολι και πρόσθεσε, “Οπότε αυτό είναι το κύριο επίκεντρο στην αρχή. Όταν αποκτήσουμε μια αίσθηση του που θέλουμε να πάμε, τότε θα ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε το casting. Δεν βάζουμε κάποιον μόνο για μια ταινία. Κάνουμε casting σε κάποιον, ελπίζουμε, για μια δεκαετία τουλάχιστον. Είναι μια μεγάλη απόφαση που πρέπει να λάβουμε, και δεν είμαστε κοντά στη λήψη αυτής της απόφασης.”

Στη συνέχεια, η Μπρόκολι αποκάλυψε πως επί του παρόντος επικεντρώνονται στον επόμενο κακό του franchise και όχι στον ίδιο τον Bond, επειδή ο κακός είναι ο χαρακτήρας που στηρίζεται η ιστορία.

Το ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του θρυλικού πράκτορα της MI5 μένει να το δούμε. Κατά πως φαίνεται πάντως, η επόμενη ταινία θα ξεκινήσει να χτίζεται με την εύρεση του σωστού αντιπάλου.

“Πάντα καθόμαστε με τους σεναριογράφος και ξεκινάμε να σκεφτόμαστε, τι φοβάται ο κόσμος;” αποκάλυψε η Μπρόκολι. “Ξεκινάμε να σκεφτόμαστε, ‘Ποιος θα είναι ο κακός του Bond;’ Προσπαθούμε να επικεντρωθούμε σε αυτό ως κύρια ιστορία, και μετά κοιτάμε την αισθηματική ζωή του Bond, και τι θα αντιμετωπίσει προσωπικά, που δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά. Οπότε υπάρχουν δύο θέματα στην ταινία – το πρώτο είναι το γεωπολιτικό και το άλλο είναι το προσωπικό.”

Θα θέλαμε προσωπικά να δούμε τον Γκάρι Όλντμαν, τον Κίλιαν Μέρφι ή τον Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ – ο οποίος παραδέχτηκε ότι θα ήθελε πολύ να παίξει έναν κακό του Bond – ως τον επόμενο εχθρό του Bond.

Φυσικά, υπάρχει μια σειρά από ηθοποιούς που έχουν παραδεχτεί ότι θα ήθελαν να παίξουν τον James Bond, όπως ο Μάιλς Τέλερ. Επιπλέον, πολλοί ηθοποιοί – όπως ο Ίντρις Έλμπα, ο Τομ Χάρντι και ο Χένρι Καβίλ – έχουν επιλεγεί από τους θαυμαστές ως ο επόμενος Bond, όμως, η Μπρόκολι συμβούλεψε όποιον ηθοποιό θέλει να αναλάβει τον ρόλο ότι θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται η ύπαρξη του James Bond.

Όπως φαίνεται θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να μάθουμε ποιος είναι ο ηθοποιός που πρόκειται να δεσμευτεί να αναλάβει τον εμβληματικό χαρακτήρα, αν και υπάρχει η πιθανότητα να μάθουμε το όνομα του από την ανακοίνωση που πρόκειται να κάνουν οι Ian Fleming publications στις 5 Οκτωβρίου.


Διαβάστε επίσης: Μία μεγάλη ανακοίνωση για τον James Bond θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου

Share.

Comments are closed.