Μία μεγάλη ανακοίνωση για τον James Bond θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τον James Bond πρόκειται να γίνει στις 5 Οκτωβρίου και πολλοί θαυμαστές του franchise πιστεύουν ότι θα μάθουμε επιτέλους ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα αναλάβει τον εμβληματικό ρόλο.

Ο επίσημος λογαριασμός στο Instagram των Ian Fleming Publications έχει δημοσιεύσει μια εικόνα στην οποία δηλώνει ότι “μια ανακοίνωση” θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου – που είναι η “Ημέρα του James Bond”. Η ανακοίνωση αυτή θα μπορούσε να είναι ένα σωρό πράγματα, όπως ένα νέα βιβλίο James Bond, ωστόσο, οι θαυμαστές υποστηρίζουν κατηγορηματικά πως θα αποκαλυφθεί το όνομα του ηθοποιού που θα αναλάβει τον ρόλο του πράκτορα 007.

Η ανάρτηση αυτή έλαβε αρκετά σχόλια, με έναν χρήστη να γράφει πως “θα ανακοινωθεί ένας νέος James Bond”, ενώ ένας άλλος σχολίασε “επιτέλους ανακοινώθηκε ο Τομ Χάρντι ως νέος James Bond”.

Οφείλουμε να πούμε πως είμαστε αρκετά απαισιόδοξοι με αυτή την ανάρτηση, καθώς η EON Productions είναι υπεύθυνη για τις ταινίες. Επιπλέον, όταν ο Κρεγκ ανακοινώθηκε επίσημα ως ο νέος Bond το 2005, έγινε σε μια συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σε ένα ταχύπλοο… όχι μέσω των social media.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε τι ακριβώς θα αποκαλύψουν οι Ian Fleming Publications στις 5 Οκτωβρίου, οπότε θα πρέπει όλοι να περιμένουμε δύο εβδομάδες. Μέχρι τότε, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε τις υπάρχουσες ταινίες Bond πίνοντας μερικά shaken, not stirred martinis.


Διαβάστε επίσης: Ο Ίντρις Έλμπα εξήγησε γιατί δεν ενδιαφέρεται να υποδυθεί τον James Bond

Share.

Comments are closed.