Οι ηθοποιοί που βρίζουν περισσότερο στις ταινίες τους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Τζόνα Χιλ και ο Σάμιουελ. Λ. Τζάκσον διεκδικούν τον τίτλο του ηθοποιού που έχει βρίσει περισσότερο στις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει.

Ενώ εμείς θα βάζαμε όλα τα λεφτά μας στον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, δεδομένου ότι είναι από τους ηθοποιούς που έχουν καταφέρει να κάνουν το βρίσιμο ένας είδος τέχνης, μια έρευνα του Buzz Bingo αποδεικνύει ότι κάνουμε λάθος. Η Buzz Bingo χρησιμοποίησε 3.500 σενάρια για να προσδιορίσει ποιες ταινίες έχουν τις περισσότερες βρισιές, αλλά και ποιοι είναι οι ηθοποιοί που τις έχουν ξεστομίσει.

© Dimitrios Kambouris / Getty Images / Ideal Image

Από τους τρεις ηθοποιούς ο Τζόνα Χιλ είναι αυτός που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, καθώς έχει πει 376 βρισιές ως Ντόνι Έιζοφ στον “Λύκο της Wall Street” του Μάρτιν Σκορτσέζε, μια ταινία που περιείχε συνολικά 715 βρισιές. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με 361 βρισιές, ένώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον με 301 βρισιές. Και οι τρεις ηθοποιοί έχουν ξεστομίσει συνολικά 1.038 βρισιές.

© Vittorio Zunino Celotto / Getty Images / Ideal Image

Στην τέταρτη θέση της λίστας βρίσκεται ο Άνταμ Σάντλερ με 295 βρισιές στο “Uncut Gems”, όπου σύμφωνα με προηγούμενο άρθρο μας είναι μια από τις ταινίες που έχουν ακουστεί τα περισσότερα “fuck”, συγκεκριμένα 560 φορές.


Διαβάστε επίσης: Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον θα σε μάθει να βρίζεις σε 15 διαφορετικές γλώσσες!

Share.

Comments are closed.