Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον θα σε μάθει να βρίζεις σε 15 διαφορετικές γλώσσες!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ίσως να φαντάζεστε τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον σαν τον σοφό θείο ή τον έμπειρο νονό, αλλά είναι περισσότερο ο cool μεγαλύτερος αδελφός που θα μπορούσε να έχει κανείς. Πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος έχει καταφέρει να κάνει το βρίσιμο ένα είδος τέχνης, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ικανότητα του αυτή για καλό σκοπό.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός λοιπόν, για να παρακινήσει όλους τους Αμερικανούς να εγγραφούν όσο είναι ακόμα καιρός στους εκλογικούς καταλόγους και να ψηφίσουν στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, έκανε την εξής ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο Twitter:

“Για ακούστε λίγο – αν 2.500 χιλιάδες από εσάς κλικάρετε κι εγγραφείτε στους καταλόγους του #GoodToVote, δεσμεύομαι να σας μάθω να βρίζετε σε 15 διαφορετικές γλώσσες.”

Όπως καταλαβαίνετε, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να εγγραφούν, καθώς δύσκολα θα μπορούσε κανείς να αντισταθεί σε μια τέτοια προσφορά, ειδικά από έναν άντρα που έχει πάει το βρίσιμο σε άλλο επίπεδο.

Σίγουρα είναι ένας αρκετά περιέργος τρόπος για να παρακινήσεις τους ανθρώπους να ψηφίσουν, ωστόσο όλα στην ζωή, ακόμα και τα πιο κρίσιμα, θέλουν μια δόση χιούμορ.

Δείτε την ανακοίνωση του ηθοποιού στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τις ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο

Share.

Comments are closed.