Ο Χάουαρντ Στερν τα “έχωσε” στον Τζόνι Ντεπ – Τον αποκάλεσε ναρκισσιστή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O ραδιοφωνικός παραγωγός Χάουαρντ Στερν, ο οποίος έγινε διάσημος για τις αθυρόστομες και γεμάτες από σεξουαλικές αναφορές εκπομπές του, αναφέρθηκε στην δίκη Τζόνι Ντεπ vs Άμπερ Χερντ που εκτυλίσσεται αυτές τις ημέρες, επικρίνοντας τον Τζόνι Ντεπ, αλλά και την απόφαση να μεταδοθεί ζωντανά παρά την αντίθετη άποψη της νομικής ομάδας της Χερντ.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, πρόκειται για την εκδίκαση της αγωγής για συκοφαντική δυσφήμιση, ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, που κατέθεσε ο αμερικανός σταρ εναντίον της τέως συζύγου του, Αμπερ Χερντ. Σημειωτέον η δίκη αυτή, που διεξάγεται στην Βιρτζίνια, καλύπτεται τηλεοπτικά και προβάλλεται σε απευθείας μετάδοση.

“Ο λόγος που το ήθελε – ήθελε να μεταδοθεί τηλεοπτικά – είναι γιατί αυτό κάνουν οι ναρκισσιστές”, είπε ο Στερν για τον Ντεπ ενώ συζητούσε για την τηλεοπτική δίκη στη ραδιοφωνική εκπομπή του SiriusXM. “Νομίζουν ότι μπορούν να ξεφύγουν από οτιδήποτε. Νομίζω ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι ένας τεράστιος ναρκισσιστής και λέγοντας αυτό εννοώ πως σκέφτηκε, ‘Θα προβάλλεται στην τηλεόραση επειδή είμαι τόσο πειστικός, επειδή είμαι τόσο έξυπνος, επειδή είμαι τόσο υπέροχος τύπος.'”

Στην συνέχεια ο Στερν είπε πως υποκρίνεται στην δίκη και είναι υπερβολικός, καθώς πρόκειται για δικό του υλικό, ενώ πρόσθεσε πως έκανε λάθος και δεν θα έπρεπε να το βγάζει αυτό στην τηλεόραση σε καμία μορφή.

Ο Στερν συμφώνησε με την συμπαρουσιάστρια του Ρόμπιν Κουίβερς ότι η δίκη δεν θα σώσει την καριέρα του Ντεπ. “Αυτό κάνουν οι ναρκισσιστές, [λένε], ‘θα γοητεύσω την Αμερική στη δίκη.’ Όχι, δεν θα το κάνεις! Αυτό δεν θα πάει καλά”, είπε ο Στερν. “Δεν θα πάει καλά για σένα, δεν θα πάει καλά για εκείνη, δεν θα πάει καλά για κανέναν. Ακούγεστε σαν δύο παιδιά που μαλώνουν”, πρόσθεσε.

“Απλώς βγαίνει πολύ άσχημα”, είπε ο Στερν και πρόσθεσε, “Ο Τζόνι Ντεπ κατέθετε στο δικαστήριο για δύο ημέρες την περασμένη εβδομάδα. Δύο ημέρες. Σκεφτείτε το, πολλά περιθώρια για να ντροπιάσετε τον εαυτό σας. Δύο γεμάτες, γ@μ%μένες μέρες! Καταρχάς, η δυσκολία του να μιλήσει την αγγλική γλώσσα είναι εκπληκτική… Και η προφορά. Καταρχάς, δεν είναι από το Νότο. Ο Τζόνι Ντεπ γεννήθηκε στο Κεντάκι. Ακούγεται σαν άντρας από το Κεντάκι;”

Με πληροφορίες από Variety

Διαβάστε επίσης: Μία από τις πιο άβολες στιγμές στην ιστορία της τηλεόρασης!

Share.

Comments are closed.