Ο ράπερ Drake έκανε δωρεά ύψους 100.000 δολαρίων για τους διαδηλωτές που έχουν συλληφθεί

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O διάσημος Καναδός ράπερ Drake είναι ακόμα ένα δημόσιο πρόσωπο που έκανε μια αρκετά μεγάλη δωρεά για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν συλληφθεί κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων που γίνονται σε όλη την Αμερική για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Η δωρεά ύψους 100.000 δολαρίων έγινε στον οργανισμό National Bail Out ως διαμαρτυρία για τον συστημικό ρατσισμό και την αστυνομική βία που δέχονται οι άνθρωποι σε όλη την χώρα. Η πράξη του Drake έγινε μετά από την ενθάρρυνση του Καναδού τραγουδιστή, ποιητή, τραγουδοποιού και σκηνοθέτη, Mustafa the Poet, ο οποίος έκανε ένα Instagram Story ζητώντας από τους συμπατριώτες του Drake και The Weeknd να κάνουν μια αντίστοιχη δωρεά όπως έκανε αυτός (400 δολάρια), αλλά να προσθέσουν τρία μηδενικά.

Διαβάστε επίσης: Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο του Σπάικ Λι για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Η απάντηση του Drake στον Mustafa the Poet ήρθε με την μορφή ενός screenshot που ανέβασε ο ράπερ στο Instagram, στο οποίο απεικονίζεται το αντίγραφο της κατάθεσης ύψους 100.000 δολαρίων προς τον οργανισμό National Bail Out.

Ο Drake είναι μεταξύ των πολλών ράπερ που έχουν δωρίσει χρήματα αυτή την περίοδο για την αποφυλάκιση των συλληφθέντων. Μέλη της χιπ χοπ κοινότητας μάλιστα έλαβαν μέρος στις διαδηλώσεις που έγιναν σε όλη την Αμερική το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης: Ο Jay-Z τηλεφώνησε στον κυβερνήτη της Μινεσότα ζητώντας να αποδοθεί διακαιοσύνη

Share.

Comments are closed.