Ο Ράιαν Γκόσλινγκ απαντά στα τρολ που λένε ότι είναι μεγάλος για να υποδυθεί τον Κεν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ απάντησε στα τρολ του διαδικτύου που λένε πως είναι πολύ μεγάλος για να υποδυθεί τον Κεν στην επερχόμενη ταινία “Barbie”.

“Θα έλεγα, ξέρετε, αν αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να παίξουν με τον Κεν μου, υπάρχουν πολλοί άλλοι Κεν για να παίξουν”, είπε ο 42χρονος ηθοποιός σε συνέντευξη του στο GQ αυτή την εβδομάδα.

Ο Γκόσλινγκ είπε πως θεωρεί ότι όλη αυτή η συζήτηση είναι αστεία, διότι οι άνθρωποι δεν ασχολούνταν ποτέ με τον Κεν πριν αναλάβει τον ρόλο.

“Αλλά ξαφνικά, είναι σαν, ‘Όχι, νοιαζόμασταν για τον Κεν όλη την ώρα'”, πρόσθεσε. “Όχι, δεν το κάνατε. Δεν το κάνατε ποτέ. Δεν σας ένοιαξε ποτέ. Η Barbie δεν έκανε σεξ με τον Κεν. Αυτό είναι το νόημα”.

Ο αστέρας του “Notebook” κατέληξε, “Αν ποτέ νοιαζόσασταν πραγματικά για τον Κεν, θα ξέρατε ότι κανείς δεν νοιαζόταν για τον Κεν. Η υποκρισία σας λοιπόν αποκαλύπτεται. Γι’ αυτό πρέπει να ειπωθεί η ιστορία του”.

Αν και ο Γκόσλινγκ πιστεύει ότι κανείς δεν νοιάζεται για τον Κεν, παραδέχτηκε αστειευόμενος ότι αισθάνεται σαν “εκπρόσωπος” του φανταστικού χαρακτήρα.

“Με ενδιαφέρει αυτός ο μάγκας τώρα. Είμαι κάτι σαν εκπρόσωπός του”, είπε ειρωνικά. “Ο Κεν δεν μπορούσε να εμφανιστεί για να λάβει αυτό το βραβείο, οπότε είμαι εδώ για να το δεχτώ εκ μέρους του”.

Μετά το τρέιλερ της ταινίας της Γκρέτα Γκέργουιγκ, το οποίο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Απρίλιο, αρκετοί χρήστες εξέφρασαν την ανησυχία τους για την επιλογή του Γκόσλινγκ στον ρόλο λόγω της ηλικίας του. Ωστόσο, αρκετοί άλλοι θαυμαστές υπερασπίστηκαν τον Γκόσλινγκ, λέγοντας ότι ο Κεν είναι τεχνικά 62 ετών.


Διαβάστε επίσης: Ο Τομ Κρουζ είναι νευριασμένος με την ταινία “Oppenheimer”

Share.

Comments are closed.