Ο Τομ Κρουζ είναι νευριασμένος με την ταινία “Oppenheimer”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Τομ Κρουζ έχει νευριάσει που η επερχόμενη ταινία του, “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”, θα έχει μια σύντομη προβολή στους κινηματογράφους IMAX αυτό το καλοκαίρι.

Η ταινία του Κρουζ, στην οποία υποδύεται για προτελευταία φορά τον Ίθαν Χαντ, έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου στις οθόνες IMAX, ωστόσο, μόλις μια εβδομάδα αργότερα, θα κυκλοφορήσουν οι πολυαναμενόμενες ταινίες “Oppenheimer” και “Barbie” στους κινηματογράφους.

Ενώ το blockbuster του Κρουζ θα παίζει στους κινηματογράφους IMAX κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το “Oppenheimer” θα παίζει σε όλες τις οθόνες IMAX στις ΗΠΑ τις πρώτες τρεις εβδομάδες κυκλοφορίας του ως μέρος μιας αποκλειστικής συμφωνίας. Η νέα ταινία “Mission: Impossible” θα πρέπει επίσης να ανταγωνιστεί την “Barbie”, η οποία κάνει πρεμιέρα την ίδια μέρα με το “Oppenheimer”.

Σύμφωνα με αναφορές, ο Κρουζ είναι θυμωμένος που η κυκλοφορία του “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” θα χάσει τις βασικές οθόνες IMAX αρκετά γρήγορα, και “διαμαρτύρεται έντονα στα στελέχη της Paramount” για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Το “Mission Impossible 7” αναμένεται να έχει περισσότερα έσοδα από το “Oppenheimer”, κάτι που δίνει στον Κρουζ το δικαίωμα να υποστηρίζει ότι η ταινία του θα πρέπει να παραμείνει στις αίθουσες IMAX. Μένει να δούμε πόσο θα επηρεάσουν οι ταινίες “Oppenheimer” και “Barbie”, αλλά και άλλες ταινίες υψηλού προφίλ το “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” στο box office.


Διαβάστε επίσης: Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει και πάλι στην δράση! – Δείτε το νέο τρέιλερ του “Mission: Impossible 7”

Share.

Comments are closed.