Ο Μάικλ Τζόρνταν πουλάει τις μετοχές των Σάρλοτ Χόρνετς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Μάικλ Τζόρνταν, συμμετέχει σε σοβαρές συζητήσεις για την πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών των Σάρλοτ Χόρνετς, σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN.

Σύμφωνα με τον Αντριάν Βοϊνιαρόφσκι του ESPN, ο θρύλος του NBA έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις για να πουλήσει την πλειοψηφία των μετοχών που κατέχει στην ομάδα της Σάρλοτ. Οι υποψήφιοι αγοραστές του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών είναι ο μικρομέτοχος της ομάδας, Γκέιμπ Πλότκιν, και ο μικρομέτοχος των Ατλάντα Χοκς, Ρικ Σναλ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τζόρνταν θα διατηρήσει ένα μειοψηφικό μερίδιο στο franchise εάν η συμφωνία ολοκληρωθεί, αλλά θα αποχωρήσει από την ηγεσία της ιδιοκτησίας.

Σε μια μελέτη που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο, το Forbes κατέταξε τους Χόρνετς στην 27η θέση, μεταξύ των 30 πιο πολύτιμων ομάδων του πρωταθλήματος. Η συνολική τους αξία, κυμαίνεται περίπου στα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Τζόρνταν δαπάνησε περίπου 275 εκατομμύρια δολάρια το 2010 για να γίνει πλειοψηφικός μέτοχος, αλλά κατά τη διάρκεια αυτή, δεν σημειώθηκε κάποια σοβαρή επιτυχία από την ομάδα, κάτι που ίσως παίζει ρόλο στην τωρινή του κίνηση.


Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη για απάτη 1 δισ. ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος Guo Wenghui

Share.

Comments are closed.