Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν λέγεται ότι θα σκηνοθετήσει το “Creed 4”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μια τέταρτη ταινία Creed φέρεται να βρίσκεται σε εξέλιξη και μάλιστα υπό την σκηνοθεσία του Μάικλ Μπ. Τζόρνταν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Contenders Film του Deadline στο Λος Άντζελες, ο παραγωγός του franchise Creed, Ίργουιν Γουίνκλερ, αποκάλυψε: “Σχεδιάζουμε να κάνουμε το Creed IV αυτή τη στιγμή… Έχουμε μια πολύ καλή ιστορία [και] μια πολύ καλή πλοκή. Καθυστερήσαμε λίγο λόγω των απεργιών, αλλά περίπου σε ένα χρόνο από τώρα μπαίνουμε στην προπαραγωγή”.

Παρά το γεγονός ότι ο Τζόρνταν επρόκειτο να σκηνοθετήσει την επερχόμενη ταινία, ο Γουίνκλερ απάντησε δηλώνοντας ότι “υποτίθεται ότι δεν πρέπει να πω…αλλά θα είναι ο σκηνοθέτης”

“[Είμαστε] χαρούμενοι που αυτό λειτούργησε και ο κόσμος θέλει να δει περισσότερα”, είπε η συμμετέχουσα στο πάνελ και συνεργάτης της παραγωγής Ελίζαμπεθ Ραπόσο.

Το Creed III, που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το έτος, ήταν το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και κέρδισε 58,7 εκατομμύρια δολάρια στην εγχώρια αγορά και 41,8 εκατομμύρια δολάρια διεθνώς, οπότε η συνέχεια του spinoff franchise θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.


Διαβάστε επίσης: Το “Creed III” αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία στο box office

Share.

Comments are closed.