Το “Creed III” αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία στο box office

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ταινία “Creed III”, στην οποία ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, έχει λάβει θερμές κριτικές και αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία στο box office.

Στο τρίτο μέρος του “Creed” ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν επιστρέφει ως Αντόνις Κριντ και έρχεται αντιμέτωπος με έναν φίλο από τα παλιά και τρομερό αντίπαλό του στα ρινγκ, τον Ντέιμιαν Άντερσον του Τζόναθαν Μέιτζορς. Πρόκειται για παιδικό του φίλο και πρώην παιδί – θαύμα στον χώρο της πυγμαχίας που επιστρέφει –έχοντας μόλις αποφυλακιστεί– για να του θυμίσει τα παλιά. Όταν μια σειρά γεγονότων φέρει τον Ντέιμιαν στο ρινγκ να μάχεται με την ορμή και τη λύσσα μιας ολόκληρης χαραμισμένης ζωής, ο Κριντ θα πρέπει να βάλει ο ίδιος τέλος σε αυτή την ιστορία.

Το “Creed III”  έχει λάβει ήδη θερμές κριτικές και προβλέπεται να είναι η καλύτερη ταινία της τριλογίας. Θα κάνει το ντεμπούτο της στις 3 Μαρτίου  και σύμφωνα με δημοσιεύματα αναμένεται να κερδίσει 36 έως 40 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη ταινία στο εκτεταμένο franchise του Rocky, στην οποία δε θα δούμε τον Σιλβέστερ Σταλόνε, αν και ο ηθοποιός συμμετέχει ως παραγωγός.


Διαβάστε επίσης: Ranking: Οι καλύτερες και οι χειρότερες ταινίες από το franchise του “Rocky”

Share.

Comments are closed.