Ο Κάνιε Γουέστ τράβηξε ακόμα μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας – Δείτε το νέο του tweet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο διάσημος ράπερ και επιχειρηματίας Κάνιε Γουέστ, δεν σταματά να εκπλήσσει τον κόσμο και καταφέρνει πολύ συχνά να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Πρόσφατα δήλωσε ότι θα βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία της Αμερικής, πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την 10ετή συνεργασία της μάρκας του Yeezy με τα GAP και χθες μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Twitter, στην οποία μας δείχνει το καινούργιο του project.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο 43χρονος ράπερ, βλέπουμε μια υπό κατασκευή δομή, την οποία συνόδευε η λεζάντα “YZY SHLTRS in process #2020VISION”, δηλαδή καταφύγια Yeezy υπό κατασκευή.

Πρόκειται για ένα project κοινωνικής στέγασης, στο οποίο είχε αναφερθεί ο ράπερ τον προηγούμενο Αύγουστο, και τώρα γίνεται πραγματικότητα, καθώς οι θολωτές δομές ήδη κατασκευάζονται στο Καλαμπάσας του Λος Άντζελες.

Δυστυχώς, ούτε οι γείτονες του Ye, ούτε το τμήμα δημοσίων έργων της κομητείας του Λος Άντζελες εντυπωσιάστηκαν από τις αρχικές κατασκευές, και μάλιστα η ομάδα του Γουέστ αναγκάστηκε να γκρεμίσει τα πρώτα καταφύγια, καθώς δεν είχε λάβει τις σωστές άδειες.

Με βάση το τελευταίο του tweet, ο Κάνιε έχει πλέον εξασφαλίσει τις σωστές άδειες και έχει ξαναρχίσει την κατασκευή του project “YZY SHLTRS”, το οποίο ανέφερε ότι μπορεί να προσφέρει καταφύγιο στους άστεγους.

Ο ράπερ είχε δηλώσει το 2018 ότι σχεδίαζε να κατασκευάσει πέντε ακίνητα στο κτήμα του στο Καλαμπάσας, και είχε προσθέσει πως όποιος έχει μπει ποτέ σε ένα από τα ακίνητα του γνωρίζει καλά πως είναι φανταστικός στην δημιουργία κατοικιών.

Διαβάστε επίσης: Ο Κάνιε Γουέστ είναι αποφασισμένος να επαναφέρει τα GAP στις παλιές τους δόξες

Share.

Comments are closed.