Ο Γουίλ Σμιθ αποκάλυψε την καλύτερη ταινία που έχει κάνει ποτέ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Γουίλ Σμιθ γνωρίζει ότι οποιαδήποτε κυκλοφορία στον κινηματογράφο είναι αυτόματα σε ανταγωνισμό με την τηλεόραση.

O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε στην διαδικτυακή σειρά “Hot Ones” παραγωγής του First We Feast με αφορμή την νέα του ταινία “Bad Boys: Ride or Die”, και είπε μεταξύ άλλων ότι είναι “πιο δύσκολο” από ποτέ να κάνεις τεράστια ει πρακτική επιτυχία στο box office.

“Παλαιότερα μπορούσες να βάλεις μερικές εκρήξεις και μερικά καλά αστεία στο τρέιλερ και κόσμος ήταν εκεί”, είπε ο Σμιθ. “Πλέον η τηλεόραση είναι τόσο καλή, που υπάρχουν πράγματα για τα οποία οι άνθρωποι δεν πρόκειται πια να φύγουν από το σπίτι τους. Υπάρχει σίγουρα μεγαλύτερη ζήτηση για ένα συγκεκριμένο είδος ταινιών ώστε οι άνθρωποι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους”.

Ο Σμιθ πρόσθεσε ότι ενώ “ο ορισμός μιας επιτυχίας εξακολουθεί να είναι σχεδόν ο ίδιος, ουσιαστικά είναι πιο δύσκολο να την πετύχεις στους κινηματογράφους”.

Ο Σμιθ αποκάλυψε επίσης τις ταινίες που καθόρισαν την καριέρα του ως ηθοποιός, λέγοντας πως “η καλύτερη ταινία που έχω κάνει ποτέ είναι το ‘The Pursuit of Happyness’. Νομίζω ότι είναι αυτό. Ακριβώς από πίσω είναι το πρώτο ‘Men in Black'”.

Και συνέχισε: “Αν έπρεπε να βάλω τέσσερις από αυτές σε μια χρονοκάψουλα, θα ήταν το ‘Pursuit of Happyness’, το πρώτο ‘Men in Black’, το ‘I Am Legend’ και πιθανώς το ‘King Richard'”.

Απέδωσε επίσης εύσημα στις ταινίες “Bad Boys” και “Aladdin” ως τις υπερπαραγωγές στις οποίες διασκέδασε περισσότερο.

Από τις τέσσερις υπερπαραγωγές που επέλεξε ο τέσσερις φορές νικητής των Grammy, το “I Am Legend” και το “Men in Black” είναι δύο πιο κυρίαρχες στο box office, καθώς απέφεραν έσοδα 585 και 589 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με πληροφορίες από IndieWire/Βillboard


Διαβάστε επίσης: Ο Γουίλ Σμιθ χαστουκίζεται επανειλημμένα στο “Bad Boys: Ride or Die”

Share.

Comments are closed.