Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο αποκάλεσε “αλαζόνα μ@λ#κα” τον Αλφόνσο Κουαρόν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο δεν μάσησε τα λόγια του όταν προσπάθησε να πείσει τον Αλφόνσο Κουαρόν να σκηνοθετήσει το “Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν”.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης είπε ότι ο επίσης βραβευμένος με Όσκαρ Ντελ Τόρο τον αποκάλεσε “αλαζόνα μ@λ#κα” επειδή δίσταζε να αναλάβει την σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας του δημοφιλούς franchise.

“Ήμουν μπερδεμένος γιατί δεν ήταν καθόλου στο ραντάρ μου” είπε ο Κουαρόν. “Μιλάω συχνά με τον Γκιγιέρμο και μερικές μέρες μετά, του είπα: ‘Ξέρεις, μου πρότειναν αυτή την ταινία Χάρι Πότερ, αλλά είναι πραγματικά περίεργο που μου πρότειναν αυτό’. Μου είπε: ‘Περίμενε, περίμενε, περίμενε, είπες ότι δεν έχεις διαβάσει τον Χάρι Πότερ;’ Είπα, ‘Δεν νομίζω ότι είναι για μένα’. Μου είπε στα ισπανικά: ‘Είσαι ένας αλαζόνας μ@λ#κας’.”

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κουαρόν αμφισβήτησε την απόφαση της Warner Bros. να του προσφέρει την σκηνοθεσία, καθώς εκείνη την εποχή  είχε κάνει την ταινία “Y tu mamá también” (“Θέλω και την μαμά σου”), η οποία ήταν ακατάλληλη για παιδιά. Ωστόσο, ο παραγωγός των ταινιών Χάρι Πότερ, Ντέιβιντ Χέιμαν, είπε ότι το “Y tu mamá también” ήταν στην πραγματικότητα ο λόγος που του έγινε η εξαρχής η προσφορά.

Με πληροφορίες από Indiewire


Διαβάστε επίσης: Οι σκύλοι κλέβουν την παράσταση στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών

Share.

Comments are closed.