Μία από τις πιο exclusive πιστωτικές κάρτες στον κόσμο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Billionaire, η οποία ανήκει στον όμιλο πολυτελών υπηρεσιών Majestas, στρατολόγησε την Insignia και την Jacob & Co. για την δημιουργία μιας εντυπωσιακής πιστωτικής κάρτας που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από μία επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων.

Με την εύστοχη ονομασία Billionaire Card, η πολυτελής Visa σχεδιάστηκε για πελάτες που έχουν “σημαντική καθαρή αξία”. Είναι από τις πιο exclusive κάρτες στον κόσμο (μόνο 150 θα εκδοθούν) και εκδίδεται μόνο μετά από πρόσκληση. Όσοι τυχεροί καταφέρουν να την αποκτήσουν, θα έχουν επίσης πρόσβαση σε μια σειρά από αποκλειστικές εκδηλώσεις.

Τώρα, όσον αφορά την ίδια την κάρτα, δημιουργήθηκε από την Insignia Cards Limited, ένα ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος που επικεντρώνεται σε ελίτ κάρτες πληρωμών, και την αμερικανική μάρκα πολυτελών κοσμημάτων και ρολογιών Jacob & Co., η οποία είναι γνωστή για τις εκθαμβωτικές δημιουργίες της. Είναι επιχρυσωμένη και διαθέτει εντυπωσιακά διαμάντια pavé που θα λάμπουν σε κάθε συναλλαγή. Διαθέτει επίσης μοτίβα αστεριών, μία πινελιά από mother of pearl και το λογότυπο Jacob & Co.

Η κάρτα “ξεκλειδώνει” επίσης την πρόσβαση σε εμπειρίες και εκδηλώσεις που θα προσαρμοστούν των πελατών. Η Billionaire έχει συνεργαστεί με επωνυμίες όπως η Aston Martin και η Riva για να εξασφαλίσουν ότι οι κάτοχοι των καρτών θα έχουν προνομιακή είσοδο σε συναυλίες, επιδείξεις μόδας, αθλητικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Σκεφτείτε το Super Bowl, την Εβδομάδα Μόδας ή ακόμα και τα Όσκαρ. Θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν αποκλειστικές εκδηλώσεις του ομίλου Majestas και δωρεάν πρόσβαση στα πέντε εξαιρετικά αποκλειστικά κλαμπ της Billionaire σε όλο τον κόσμο. Τέλος, θα προσκληθούν για διακοπές στο Billionaire Resort and Retreat στο Μαλίντι.

Η Insignia προσφέρει επίσης μια σειρά από προνόμια. Οι κάτοχοι της κάρτας, μέσω μιας εφαρμογής κρατήσεων από την Insignia Jets, θα έχουν προτεραιότητα πρόσβασης σε αεροσκάφη και θα λαμβάνουν προνομιακές τιμές σε μία συλλογή πολυτελών ξενοδοχείων.

Η κάρτα θα λανσαριστεί σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο Billionaire venue στο Ντουμπάι αυτόν τον Νοέμβριο.


Διαβάστε επίσης: Η Nike αρχίζει να πουλάει μεταχειρισμένα αθλητικά παπούτσια online

Share.

Comments are closed.