Έκανε περιουσία τρώγοντας 2.000 γεύματα αξίας 50 σεντς για 7 συνεχόμενα χρόνια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας 33χρονος ηλεκτρολόγος μηχανικός από τη Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια αποκάλυψε πως το ετήσιο πάσο των 150 δολαρίων του θεματικού πάρκου Six Flags Magic Mountain τον βοήθησε να εξοφλήσει τα φοιτητικά του δάνεια και να αγοράσει ένα σπίτι.

Σε συνέντευξή του στο Mel Magazine, ο 33χρονος άντρας είπε ότι εκμεταλλεύτηκε πλήρως το πάσο που αγόρασε για το Six Flags Magic Mountain, μέσω του οποίου μπορούσε να τρώει πολλαπλά γεύματα την ημέρα, όλο το χρόνο. “Μπορείτε να πληρώσετε περίπου 150 δολάρια για απεριόριστη, όλο τον χρόνο πρόσβαση στο Six Flags, με τα προνόμια να περιλαμβάνουν χώρο στάθμευσης και δύο γεύματα την ημέρα”, εξήγησε. “Αν προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας, μπορείτε να τρώτε μεσημεριανό και βραδινό εκεί κάθε μέρα.”

Χρησιμοποίησε το πάσο για να κάνει οικονομία και να εξοφλήσει το φοιτητικό του δάνειο, να παντρευτεί και να αγοράσει ένα σπίτι. Είχε την δυνατότητα να απολαμβάνει μεσημεριανό γεύμα, δείπνο, ένα σνακ και απεριόριστα ποτά (όχι αλκοολούχα) σε κάθε επίσκεψη του στο πάρκο οποιαδήποτε ημέρα ήταν ανοιχτο. Είπε ότι εμπνεύστηκε την ιδέα όταν έκανε πρακτική το 2014, καθώς μια συνάδελφός του πλήρωνε 1.500 δολάρια για φαγητό τον μήνα, κάτι που σίγουρα δεν θα έκανε ο ίδιος. Έτσι κατευθύνθηκε στο Six Flags, καθώς απείχε μόλις 5 λέπτά με το αυτοκίνητο από το γραφείο του.

Facebook

“Το πρώτο έτος δεν νομίζω ότι πήγα ποτέ στο μπακάλικο”, πρόσθεσε. “Χρονομέτρησα το πάρκο ώστε πηγαίνω εκεί κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού μου διαλείμματος, να επιστρέφω στη δουλειά, και μετά σταματάω για δείπνο πριν πάω σπίτι μου. Ήταν τρελό — εξοικονομούσα χρήματα και πλήρωνα τα χρέη μου με ευκολία.”

Τα τελευταία 7 χρόνια, έφαγε περίπου 2.000 γεύματα με περίπου 50 σεντς/γεύμα. Είπε ωστόσο ότι πήρε κιλά, καθώς τα γεύματα δεν ήταν πάντα υγιεινά, και πλέον έχει μειώσει τις επισκέψεις του. Μετά από επτά χρόνια εξοικονόμησης χρημάτων, είπε ότι παντρεύτηκε και αγόρασε ένα σπίτι στην κοντινή περιοχή. “Δεν θα πάω πουθενά. Όσο συνεχίζουν να αλλάζουν το μενού, θα είμαι χαρούμενος.”


Διαβάστε επίσης: Ένας τύπος άφησε δεκατρείς σπάνιες Porsche 928 να “σαπίζουν” σε χωράφι!

Share.

Comments are closed.