Αυτός ο 64χρονος ακολουθεί την πιο τρελή προπόνηση που έχεις δει!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Λένε ότι το σώμα αρχίζει να γερνάει και να παραμορφώνεται όταν ένας άντρας περάσει τα 40. Είναι μια φυσική διαδικασία που πολλοί υποκύπτουν, καθώς θεωρούν ότι είναι πολύ δύσκολο να τα βάλει κανείς με την Μητέρα Φύση, υπάρχουν ωστόσο ορισμένοι τύποι εκεί έξω, όπως ο The Rock και ο Μαρκ Γουόλμπεργκ, οι οποίοι ακολουθούν εξαιρετικά σκληρές προπονήσεις για να κρατήσουν τον σώμα τους σε κορυφαία φυσική κατάσταση, ακόμα και όταν ο χρόνος είναι εναντίον τους.

Σίγουρα οι παραπάνω άντρες πρέπει να δείχνουν εξαιρετικοί, ώστε να συνεχίσουν να λαμβάνουν ρόλους σε ταινίες και να κάνουν πρωτοσέλιδα, υπάρχουν ωστόσο και άντρες που αν και δεν έχουν επιπλέον κίνητρα ή δεν έχουν δεσμευτεί να δείχνουν άψογοι, γυμνάζονται καθημερινά και έχουν ένα κορμί που θα ζήλευε ακόμα και 25άρης.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ένας 64χρονος Αμερικανός άντρας, ο οποίος απεικονίζεται να εκτελεί μια εξουθενωτική προπόνηση σε ένα βίντεο που που ανέβηκε στον λογαριασμό @riprightshati στο Ιnstagram και στο κανάλι YouTube του RipRightHD. Δεν γνωρίζουμε το όνομα του 64χρονου, αλλά όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, ούτε άντρες με τα μισά του χρόνια δεν μπορούν να ακολουθήσουν την προπόνηση του.

Είναι αρκετά δύσκολο να βρεις έναν άντρα αυτής της ηλικίας να εκτελεί τέτοια προπόνηση (και μάλιστα μιλώντας), αλλά και να έχει τόσο απίστευτο κορμί, όχι όμως αδύνατο. Τελικά η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο και αυτός ο τύπος το αποδεικνύει.


Διαβάστε επίσης: Ο Ντουέιν Τζόνσον αποκάλυψε το πρωινό που τρώει για να χάσει βάρος

Share.

Comments are closed.