Αυτή είναι η πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υπάρχουν αμέτρητες ταινίες τρόμου που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς – από το “Ψυχώ” του Χίτσκοκ μέχρι το “Us” του Τζόρνταν Πιλ -, ωστόσο δεν προσφέρουν όλες τα ίδια επίπεδα άγχους και τρόμου στους τηλεθεατές, με αποτέλεσμα πολλοί να ανατρέχουν στο IMDb και άλλες σχετικές ιστοσελίδες προκειμένου να βρουν μια πραγματικά τρομακτική ταινία.

Αν λοιπον είστε ένας από τους φαν του είδους και ψάχνετε μια ταινία που θα σας κάνει να κρύψετε τα μάτια σας και θα ανεβάσει του καρδιακούς σας παλμούς, μπορεί να σας βοηθήσει η νέα έρευνα της εταιρείας broadbandchoices, η οποία βασίστηκε σε επιστημονικά δεδομένα. Η broadbandchoices λοιπον, πραγματοποίησε μια έρευνα με τίτλο “Science of Scare Project”, βάζοντας 50 ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών να παρακολουθήσουν ταινίες τρόμου για περισσότερες από 100 ώρες. Μετρώντας τους καρδιακούς τους παλμούς κατέληξαν σε 35 ταινίες, μέχρι που βρήκαν την ταινία που τους τρόμαξε περισσότερο από τις υπόλοιπες.

Ο νικητής της έρευνας ήταν η ταινία “Sinister” του 2012, η οποία κατάφερε να ανεβάσει τον καρδιακό παλμό των συμμετέχοντων κατά 32% από τον συνηθισμένο, με Μ.Ο. τους 86 παλμούς το λεπτό (το μέγιστο άλμα ήταν 131 παλμούς το λεπτό).

Την δεύτερη θέση κατέλαβε το “Insidious” του 2010, το οποίο πέτυχε επίσης 86 παλμούς το λεπτό και την τρίτη θέση το “The Conjuring” με 85 παλμούς το λεπτό. Την τέταρτη και την πέμπτη θέση κατέλαβαν το “Herediatary” (2018) και το “Paranormal Activity” (2007), με 83 και 82 παλμούς το λεπτό αντίστοιχα.

Την 10άδα συμπλήρωσαν οι ταινίες:

6. It Follows (2014)
7. The Conjuring 2 (2016)
8. The Babadook (2014)
9. The Descent (2005)
10. The Visit (2015)

Δείτε την πλήρη λίστα με τις 35 πιο τρομακτικές ταινίες παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Οι 9 πιο ακριβές ταινίες τρόμου όλων των εποχών

Share.

Comments are closed.