20 παραδείγματα γραφείων για εσάς που δουλεύετε από το σπίτι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενώ η σκέψη ενός μικρού χώρου εργασίας μπορεί να σας κάνει λίγο κλειστοφοβικούς, πρέπει να σας αναφέρoυμε ότι μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες σήμερα ξεκίνησαν από μικρά υπόγεια. Για να μην αναφέρουμε παραδείγματα από λαμπρά μυαλά, όπως ο Albert Einstein, που αν κοιτούσατε πάνω στο γραφείο του, θα βλέπατε να ξεχειλίζουν στοίβες σημειώσεων, χαρτιά και βιβλία.

Η κατοχή ενός μικρότερου γραφείου στο σπίτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταφύγετε σε μια ζωή ανοργάνωτου χάους και σίγουρα δεν σημαίνει ότι η παραγωγικότητά σας θα υποφέρει. Στην πραγματικότητα, ακόμη και το μεγαλύτερο γραφείο του κόσμου σε σπίτι, δεν πρόκειται μαγικά, να σας κάνει να είστε κορυφαίος στην δουλειά σας, εάν το μυαλό σας δεν είναι στην θέση του.

Με βάση αυτά, θα σας δείξουμε πώς να μεταμορφώσετε το χώρο σας από στενό και άβολο, σε ένα κουλ χώρο για να δουλεύετε. Στο παρακάτω βίντεο υπάρχουν 20 παραδείγματα γραφείων, τα οποία είναι κατάλληλα σχεδόν για όλους όσους αναγκάζονται πλέον να δουλεύουν από το σπίτι.

Ανεξάρτητα από το πώς προσεγγίζετε τον χώρο του γραφείου σας, είμαστε βέβαιοι ότι κάποιο από τα παρακάτω θα σας δώσει έμπνευση για να εργαστείτε από το σπίτι.

Διαβάστε επίσης: 9 σπουδαίοι άνδρες και οι χώροι έμπνευσης τους

Share.

Comments are closed.