Το θέρετρο στην Λαπωνία που όλοι θα θέλαμε να βρισκόμαστε αυτά τα Χριστούγεννα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Glass Resort στην Λαπωνία της Φινλανδίας, σας επιτρέπει να χαλαρώσετε στο ιδιωτικό σας ιγκλού, και σας προσφέρει μια εναλλακτική λύση για να απολαύσετε το θεαματικό Βόρειο Σέλας.

Το πανέμορφο θέρετρο βρίσκεται σε ένα πυκνό δάσος και απέχει μόλις ένα λεπτό με τα πόδια από το  Ροβανιέμι, το χωριό του Άγιου Βασίλη. Αποτελείται απο 24 γυάλινα πολυτελή δωμάτια 44 τετραγωνικών μέτρων, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τις παραδοσιακές καλύβες “Kota” που χρησιμοποιοούνται από τους αυτόχθονες κατοίκους Sámi της Λαπωνίας.

Οι εσωτερικοί χώροι κάθε διαμερίσματος έχουν κομψό σκανδιναβικό ντιζάιν και διαθέτουν σαλόνι, μικρή κουζίνα, μικρή σοφίτα στον επάνω όροφο με γυάλινη οροφή, καθώς επίσης ιδιωτική σάουνα και υδρομασάζ. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα του τοπίου μέσα από τις εκτεταμένες τζαμαρίες ή από την γυάλινη οροφή του υπνοδωματίου.

Στο κεντρικό κτίριο, ένας ξύλινος θόλος στεγάζει το εστιατόριο του θερέτρου, στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να απολάυσουν ένα νόστιμο πρωινό και ένα a la carte δείπνο από τοπικά προϊόντα.

Η όμορφη φύση του Αρκτικού Κύκλου ξεκινάει ακριβώς στο κατώφλι αυτών των πανέμορφων γυάλινων διαμερισμάτων τύπου igloo.

glassresort.fi


Διαβάστε επίσης: Ένα πανέμορφο ξύλινο καταφύγιο για να θαυμάσετε το Βόρειο Σέλας

Share.

Comments are closed.