Το ιδιωτικό νησί που θα θέλαμε να βρισκόμαστε αυτό τον Αύγουστο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν από μερικούς μήνες άνοιξαν επίσημα οι πόρτες του Kudadoo Maldives Private Island Resort, το οποίο είναι πραγματικά all-inclusive και έκανε δεκάδες πρωτοσέλιδα.

Στο Kudadoo Maldives Private Island Resort, ακολουθείται μια πιο βιώσιμη προσέγγιση για την ευημερία σας και αυτή του πλανήτη, καθώς το νησί τροφοδοτείται κατά 100% από τον ήλιο. Τα μπανγκαλόου αντί να διαθέτουν τις παραδοσιακές τοξωτές στέγες, καλύπτονται εξ’ολοκλήρου από ηλιακά πάνελ, τα οποία συλλέγουν αρκετή ενέργεια για να τροφοδοτήσουν ολόκληρη την ιδιοκτησία.

Το resort επιπλέει σε μια λιμνοθάλασσα λίγο έξω από ένα μικρό νησί στις Μαλδίβες. Τα ιδιωτικά μπανγκαλόου που βρίσκονται πάνω από το νερό, διαθέτουν δρύινα πατώματα από την Τασμανία, χειροποίητα έπιπλα και πισίνες, ενώ εξιδεικευμένοι μπάτλερ σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ανά πάσα ώρα και στιγμή. Δημιουργώντας ένα τοξωτό μοτίβο, κάθε δωμάτιο είναι εχει πλήρη θέα στα γαλαζοπράσινα νερά. Στο απέναντι άκρο του νησιού, το διώροφο κεντρικό κτίριο στεγάζει ένα εστιατόριο, χώρους καθιστικού, σπα και μια πισίνα που εκτείνεται στη θάλασσα.


kudadoo.com

Share.

Comments are closed.