Το εξωτικό νησί που όλοι θα θέλαμε να βρισκόμαστε αυτή την στιγμή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν από μερικά χρόνια άνοιξαν επίσημα οι πόρτες του Kudadoo Maldives Private Island Resort, το οποίο είναι ένα all-inclusive θέρετρο και έκανε δεκάδες πρωτοσέλιδα παγκοσμίως.

Στο Kudadoo Maldives Private Island Resort, ακολουθείται μια πιο βιώσιμη προσέγγιση για την ευημερία σας, αλλά και αυτή του πλανήτη, καθώς το νησί τροφοδοτείται 100% από τον ήλιο. Τα μπανγκαλόου, αντί να διαθέτουν τις παραδοσιακές τοξωτές στέγες, καλύπτονται εξ ‘ολοκλήρου από ηλιακά πάνελ, τα οποία συλλέγουν αρκετή ενέργεια για να τροφοδοτήσουν ολόκληρη την ιδιοκτησία.

Το resort επιπλέει σε μια λιμνοθάλασσα λίγο πιο έξω από ένα μικρό νησί στις Μαλδίβες. Τα ιδιωτικά μπανγκαλόου έχουν πλήρη θέα στα γαλαζοπράσινα νερά και διαθέτουν δρύινα πατώματα από την Τασμανία, χειροποίητα έπιπλα, ενώ στο εξωτερικό τους υπάρχουν πισίνες.

Οι επισκέπτες εξυπηρετούνται όλο το 24ωρο από εξειδικευμένους μπάτλερ, ενώ μπορούν να επισκεφτούν το διώροφο κεντρικό κτίριο στο απέναντι άκρο του νησιού, το οποίο στεγάζει ένα εστιατόριο, χώρους καθιστικού, σπα και μια πισίνα που εκτείνεται στη θάλασσα.


Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα μέρη για διακοπές μακριά από τον πολιτισμό!

Share.

Comments are closed.