Ο πιο “παραγωγικός” βιαστής στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας Ινδονήσιος που καταδικάστηκε από το δικαστήριο του Μάντσεστερ για 159 κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος 48 ανδρών, είναι ο πιο “παραγωγικός” βιαστής στην βρετανική ιστορία ή και στον κόσμο, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής εισαγγελέας για τη Βορειοδυτική Αγγλία, Ian Rushton.

Πρόκειται για τον Reynhard Sinaga, ο οποίος μετακόμισε με φοιτητική βίζα στην Βρετανία το 2007 για μεταπτυχιακό στο Μάντσεστερ. Συνελήφθη για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2017 και από τότε έχει κριθεί ένοχος για 136 βιασμούς, 8 απόπειρες βιασμού και 14 σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο Sinaga έβρισκε τα θύματα του σε νυχτερινά κέντρα του Μάντσεστερ και στην συνέχεια τα οδηγούσε με διάφορες αφορμές, όπως για ένα ποτό ή για να φορτίσουν το κινητό τους τηλέφωνο, στο διαμέρισμα του. Τα θύματα του ήταν νεαροί άντρες, οι οποίοι είχαν πιει και δέχονταν πιο εύκολα την πρόσκληση του. Μόλις έμπαιναν στο δωμάτιο του τους νάρκωνε βάζοντας στο ποτό τους ναρκωτικές ουσίες και στην συνέχεια τους βίαζε κατ’ εξακολούθηση τραβώντας παράλληλα βίντεο, για τα οποία “κοκορευόταν” αργότερα σε γκρουπ του WhatsApp,

Τα περισσότερα θύματα του Sinaga είχαν απώλεια μνήμης και δεν θυμόντουσαν ότι είχαν πέσει θύματα βιασμού, ωστόσο η δράση του αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο του 2017 όταν ένα θύμα του ξύπνησε κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επίθεσης και τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Κατά τις έρευνες της αστυνομίας του Μάντσεστερ βρέθηκαν 3,29 terabytes με πληροφορίες για τις πράξεις βιασμού.

Ο Sinaga συμμετείχε σε τέσσερις ξεχωριστές δίκες στο Μάντσεστερ από τη σύλληψή του τον Ιούνιο του 2017 και σε καμία από αυτές δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας, υποστηρίζοντας πως το σεξ ήταν συναινετικό και πολλοί άντρες συμφώνουσαν να κάνουν πως κοιμούνται, για να εκπληρώσουν την σεξουαλική του φαντασίωση.

Η δικαστής Suzanne Goddard QC δήλωσε ότι δεν θα είναι ποτέ ασφαλές να απελευθερωθεί ο Sinaga, και απευθυνόμενη στον ίδιο του είπε ότι είναι “ένα μοχθηρό κατά συρροή σεξουαλικό αρπακτικό, το οποίο εκμεταλλεύτηκε νέους ανθρώπους που ήρθαν στο κέντρο της πόλης απλά για να περάσουν μια καλή νύχτα έξω με τους φίλους τους”.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων του Sinaga ίσως είναι πολύ μεγαλύτερος από 48, και μπορεί να φτάνει μέχρι και τους 190 άντρες.


Διαβάστε επίσης: Ο σατανιστής που σκόρπισε τον τρόμο στο Λος Άντζελες – Καταδικάστηκε σε θάνατο 19 φορές

Share.

Comments are closed.