Από το ποια μοντέλα θα περπατήσουν, τις λεπτομέρειες των φανταστικών σουτιέν, τους καλλιτέχνες και τα θέματα, εδώ είναι ο οριστικός οδηγός σας για το Victoria’s Secret Fashion Show 2018.

Θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου, αν και δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα η ημερομηνία. Στη συνέχεια, το show θα μεταδοθεί στην τηλεόραση και online λίγες μέρες μετά.

Το show θα γίνει στη Νέα Υόρκη ενώ προηγούμενες εκδηλώσεις είχαν πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, στο Μαϊάμι και στο Λος Άντζελες. Πέρυσι η μάρκα εσωρούχων εισέβαλλε στην αναπτυσσόμενη κινεζική αγορά, διοργανώνοντας το ετήσιο show της στη Σαγκάη, ενώ το 2016 έστρωσαν το ροζ χαλί στο Grand Palais του Παρισιού, το οποίο έχει φιλοξενήσει πολλές εκθέσεις της Chanel κατά το παρελθόν.

Στα μοντέλα που θα περπατήσουν στην πασαρέλα της Victoria Secret συμπεριλαμβάνονται οι Gigi Hadid και Kendall Jenner, οι πλέον τακτικές Cindy Bruna, Devon Windsor, Leomie Anderson και Shanina Shaik. Η γερμανίδα Toni Garrn θα επιστρέψει στην επίδειξη μετά από μια πενταετή απουσία, ενώ οι Winnie Harlow και Duckie Thot θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη Victoria Secret. Αξίζει να σημειωθεί επίσης το ανερχόμενο αστέρι Kelsey Merritt, που θα γράφτεί στην ιστορία ως η πρώτη γυναίκα των Φιλιππίνων που θα περπατήσει στην πασαρέλα του Victoria’s Secret Fashion Show. Άλλες πρώτοεμφανιζόμενες είναι οι Maia Cotton, Sofie Rovenstine και Iesha Hodges.

Η Bebe Rexha, οι Chainsmokers, η Halsey, η Kelsea Ballerini, η Rita Ora, η Shawn Mendes και οι The Struts αποτελούν το all-star line-up μουσικών καλεσμένων. “Το show είναι παραγωγή μιας χρονιάς και αυτό του 2018 υπόσχεται να είναι το πιο φιλόδοξο”, δήλωσε ο executive producer της Victoria’s Secret Ed Razek. “Έχουμε περισσότερους μουσικούς καλεσμένους, περισσότερη μόδα και περισσότερες ιστορίες από ποτέ και, φυσικά, 60 από τα κορυφαία μοντέλα του κόσμου.”

Πέρυσι, το πρώην μέλος των One Direction και ο Harry Styles εμφανίστηκαν μαζί με τους Miguel, Jane Zhang και Leslie Odom Junior. Στο παρελθόν, άλλοι καλλιτέχνες που έχουν συμπεριληφθεί είναι η Taylor Swift, η Rihanna και η Selena Gomez.

Τα κοστούμια που θα φορεθούν από τα μοντέλα στην πασαρέλα της Victoria Secret θα είναι από τον σχετικά απλό συνδυασμό εσώρουχων και στιλέτων εώς εντυπωσιακά φτερά με περίτεχνα χτενίσματα. Ένας τυχερός άγγελος θα επιλεγεί επίσης για να φορέσει το Victoria’s Secret Fantasy Bra. Πέρυσι την τιμή είχε η Lais Ribeiro η οποία φόρεσε το Mouwad’s design αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων με διαμάντια, κίτρινα ζαφείρια και μπλε τοπάζ σε χρυσό 18 καρατίων. Η όμορφη Βραζιλιάνα ακολούθησε τα βήματα της Gisele Bündchen, της Tyra Banks, της Alessandra Ambrosio, της Lily Aldridge και της Adriana Lima.

Η εξαιρετική πασαρέλα θα παρουσιάσει την τελευταία συνεργασία της με τη Mary Katrantzou. Το αστέρι της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου έχει αναλάβει να φέρει την τεχνογνωσία των prints της στα holiday special set εσώρουχων της μάρκας.