Η γυμνή φιλάνθρωπος ξαναχτυπά και προσπαθεί να βοηθήσει Πουέρτο Ρίκο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όλοι οι ήρωες δεν φοράνε κάπα, σύμφωνα με τους οπαδούς της Kaylen Ward, η οποία είναι περισσότερο γνωστή στο Twitter ως “Η Γυμνή Φιλάνθρωπος” (The Naked Philanthropist).

Η 20χρονη Ward, η οποία είναι μοντέλο και Instagram influencer, κατάφερε να γίνει διάσημη μέσα σε λίγα 24ωρα, καθώς δημιούργησε μια επιτυχημένη καμπάνια και συγκέντρωσε το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων για να βοηθήσει στην ανακούφιση των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Αυστραλία. Η Ward υποσχέθηκε να στείλει γυμνές φωτογραφίες σε κάθε οπαδό της που θα δώριζε τουλάχιστον 10 δολάρια σε μια από τις οργανώσεις που η ίδια είχε επιλέξει.

Η κίνηση της αυτή, ωστόσο, δεν ενθουσίασε το Instagram, το οποίο μπλόκαρε τον λογαριασμό της, επικαλούμενο τον κανονισμό του που απαγορεύει τις γυμνές αναρτήσεις, ενώ η ίδια σε ανάρτηση της ισχυρίστηκε ότι οι γονείς της την έχουν αποκληρώσει και ο αγαπημένος της την χώρισε.

Προφανώς δεν πτοήθηκε και πολύ, καθώς την Πέμπτη ανακοίνωσε μια νέα εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, τα οποία θα σταλούν στους πληγέντες του σεισμού στο Πουέρτο Ρίκο.

Όπως ακριβώς έκανε και με την καμπάνια της για την Αυστραλία, η Ward υποσχέθηκε να στείλει γυμνές φωτογραφίες σε κάθε οπαδό της που θα δώριζε τουλάχιστον 10 δολάρια σε μια από τις οργανώσεις που η ίδια έχει επιλέξει.

Για να λάβει κάθε οπαδός μια γυμνή φωτογραφία της Ward, θα πρέπει να στείλει την απόδειξη της συναλλαγής μέσω Twitter για να ελεγχθεί από τους τέσσερις βοηθούς της.

Αρκετοί χρήστες ήταν επικριτικοί στο post της Ward, λέγοντας ότι δεν έχει συμπεριλάβει αρκετές τοπικές οργανώσεις.


Διαβάστε επίσης: Διάσημοι, πλούσιοι και πάνω απ’ όλα φιλάνθρωποι

Share.

Comments are closed.