Αυτός είναι ο “ιδανικός υποψήφιος” για ένα one night stand

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πολλές είναι οι γυναίκες που δεν θέλουν να κάνουν one night stand, όχι για λόγους ηθικής, αλλά γιατί συνήθως επιλέγουν έναν άνδρα που μοιάζει πιο κατάλληλος για να αποκτήσουν απογόνους και έτσι εστιάζουν περισσότερο στην ποιότητα των ερωτικών συντρόφων τους παρά στον αριθμό τους.

Ωστόσο, για αρκετές γυναίκες, τα one-night stands υποδηλώνουν ότι δεν ψάχνεις να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, αλλά ένα υποκατάστατο μέσω του οποίου θα περάσεις για λίγες ώρες καλά. Βέβαια, σε αντίθεση με τους άντρες (που δεν εστιάζουν τόσο στην εξωτερική εμφάνιση), οι γυναίκες ανεβάζουν τα στάνταρ τους όσον αφορά του άντρες που θα επιλέξουν να κάνουν one night stand.

Σύμφωνα λοιπόν με μια έρευνα που διενεργήθηκε από την Clue Research, στην οποία ρωτήθηκαν 68.000 γυναίκες για το είδος του άντρα που θέλουν να έχουν μια ερωτική περιπέτεια μιας βραδιάς, μάθαμε τα τέσσερα πράγματα που καθιστούν έναν άντρα τον “ιδανικό” υποψήφιο.

Να είναι πολύ περιποιημένος

Ενώ οι γυναίκες παγκοσμίως λατρεύουν τα γένια σε έναν άνδρα, όταν πρόκειται να επιλέξουν έναν σύντροφο για one night stand, η έρευνα αποκάλυψε ότι προτιμούν να έχουν κοντά μαλλιά και στήθος χωρίς τρίχες.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην Ιαπωνία και τη Ρωσία, όπου οι γυναίκες προτιμούν επίσης οι άνδρες να είναι φρεσκοξυρισμένοι.

Να είναι ψηλός

Το ύψος σίγουρα είναι σημαντικός παράγοντας όταν πρόκειται μια γυναίκα να επιλέξει τον σύντροφο της. Αυτό ωστόσο που προκαλεί μεγάλη έκπληξη, είναι ότι το 89,5% των ερωτηθέντων γυναικών δήλωσαν ότι ο άνδρας που θα επέλεγαν να κάνουν one night stand θέλουν να είναι ψηλότερος από αυτές, ενώ μόνο το 11,9% δήλωσε ότι θεωρεί το ύψος ασήμαντο.

Να μην έχει τεράστιο πέος

Δεν το περιμέναμε, ωστόσο σύμφωνα με την έρευνα, ένα μεσαίου μεγέθους πέος προτιμάται από τις γυναίκες όταν αναζητούν έναν άνδρα για σεξ της μια βραδιάς. Ομοίως, σχεδόν το ένα τρίτο των γυναικών (29,1%) δήλωσε ότι προτιμούν οι βραχυπρόθεσμοι σύντροφοι τους να μην είναι ούτε αδύνατοι, ούτε χοντροί.

Να μην καυχιέται συνεχώς

Αν και αρκετοί άντρες καυχιούνται για τον εαυτό τους, συνήθως οι πράξεις μιλούν περισσότερο από τα λόγια, με το 33,1% των Βρετανίδων και το 46,7% των Αμερικανίδων να δηλώνουν ότι η νοημοσύνη είναι σημαντικός παράγοντας για την επιλογή ενός άντρα για one night stand. Άλλωστε, πραγματικά ευφυείς άνθρωποι είναι όσοι δεν καυχιούνται για τον εαυτό τους. Αφήνουν τους άλλους να το κάνουν γι ‘αυτούς.


Διαβάστε επίσης: 7 κανόνες αν θέλεις να κάνεις σεξ χωρίς δεσμεύσεις

Share.

Comments are closed.