Το Special Chiron Sport γιορτάζει την 110η επέτειο της Bugatti

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το 2019 είναι η 110η επέτειος της Bugatti και ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει το milestone είναι μέσω μιας ειδικής έκδοσης του Chiron. Όχι όμως με οποιουδήποτε Chiron, αλλά της πιο hardcore Sport έκδοσης που παρουσιάστηκε σχεδόν πριν από ένα χρόνο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Αποτίωντας φόρο τιμής στην πατρίδα της Bugatti, την Γαλλία, όπου το εργοστάσιο Molsheim κατασκευάζει σχολαστικά τις δύο εκδόσεις Chiron και το Divo, το νέο W16 φέρει το μπλε, λευκό και κόκκινο μοτίβο της γαλλικής σημαίας. Το πλήρες σώμα από ανθρακονήματα καλύπτεται με ματ Steel Blue χρώμα και περιλαμβάνει το γνωστό σχήμα “C” στο πλευρικό προφίλ του, το οποίο περιβάλλει τον θάλαμο των επιβατών.

Το Chiron Sport “110 ans Bugatti” διαθέτει την έξοχη Sky View Roof, η οποία αποτελείται από διπλά τζάμια και κάθεται σε ματ μαύρες ζάντες αλουμινίου σε συνδυασμό με φωτεινές μπλε δαγκάνες φρένων για να συμπληρώσουν το φινίρισμα του αμαξώματος. Ακόμα και το καπάκι καυσίμου απο αλουμίνιο είναι ένα πανέμορφο στοιχείο. Το μοντέλο φέρει το θέμα της γαλλικής σημαίας που θα παρατηρήσετε στους καθρέφτες, καθώς και στην κάτω πλευρά του πίσω spoiler.

Η περιορισμένη παραγωγή θα αποτελείται μόνο απο 20 παραδείγματα, οπότε θα πρέπει να γνωρίζετε κάποιον που ξέρει κάποιον για να βρεθεί πίσω από το τιμόνι.

Share.

Comments are closed.