Το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο της Harley-Davidson δείχνει απίστευτο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενώ η Harley-Davidson εξακολουθεί να παράγει κλασικές μοτοσικλέτες, το καλοκαίρι έκανε την έκπληξη, καθώς παρουσίασε στο Λας Βέγκας την LiveWire, την πρώτη ηλεκτρική της μοτοσικλέτα, η οποία έχει αυτονομία 175 χιλιομέτρων σε αστική χρήση και κοστίζει περίπου 33.700 ευρώ.

Η εταιρεία με έδρα το Μιλγουόκι ωστόσο δεν έμεινε εκεί, καθώς πρόσφατα ανακοίνωσε την Serial 1 Cycling Company, την νέα θυγατρική της Harley-Davidson που αναπτύχθηκε ειδικά για την αγορά των ηλεκτρικών ποδηλάτων. Η νέα εταιρεία πήρε το όνομα της από το πρώτο μοντέλο της μάρκας, το οποίο είναι γνωστό ως Serial Number One, και κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιάσει μια πλήρη σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων έως τις 16 Νοεμβρίου.

Το πρωτότυπο που βλέπουμε εδώ διαθέτει ένα εξαιρετικά απλό μαύρο πλαίσιο, λευκά ελαστικά και ένα ελατήριο κουλουριασμένο κάτω από την καφέ δερμάτινη σέλα. Ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει λεπτομέρειες σχετικά με το εύρος της απόστασης, την ταχύτητα, την τιμή ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Όπως και η μητρική εταιρεία, η Serial 1 στοχεύει να γίνει ηγέτης στον κόσμο του e-bike. Ο Brand Director της Harley, Aaron Frank, δήλωσε πως: “Όταν η Harley-Davidson έβαλε για πρώτη φορά δύναμη σε δύο τροχούς το 1903, άλλαξε για πάντα τις μετακινήσεις του κόσμου. Με έμπνευση το επιχειρηματικό όραμα των ιδρυτών της Harley-Davidson, ελπίζουμε να αλλάξουμε για άλλη μια φορά τον τρόπο με τον οποίο οι ποδηλάτες θα μετακινούνται στον κόσμο με ένα Serial 1 eBicycle.”

Τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα της Serial 1 αναμένεται να διατεθούν στο κοινό την Άνοιξη του 2021.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Το Mate X είναι το ηλεκτρικό ποδήλατο που θες!

Share.

Comments are closed.