Το πολυτελές τροχόσπιτο που μοιάζει περισσότερο σπίτι με τέσσερις τροχούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υπάρχουν δύο τύποι αυτοκινούμενων: Αυτά που προορίζονται για ταξίδια αναψυχής και αυτά που θυμίζουν περισσότερο σπίτι με τέσσερις τροχούς.

Το νέο Outpost 35 4×4 της WanderBOX ανήκει προφανώς στην δεύτερη κατηγορία, δεδομένου ότι είναι ένα ογκώδες off-road αυτοκινούμενο που έχει περισσότερα κοινά με ένα κομψό διαμέρισμα. Διαθέτει ένα ξεχωριστό ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι και ντουλάπα, μπαρ τεσσάρων ατόμων που μπορεί να μετατραπεί σε ένα υπερυψωμένο queen size κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα αρκετά ευρύχωρο μπάνιο με ντουζιέρα, γραφείο, ακόμη έναν συνδυασμό πλυντηρίου/στεγνωτηρίου.

wanderBOX

Πρόκειται για ένα εντελώς αυτόνομο όχημα 9,15 μέτρων, δεδομένου ότι διαθέτει ένα ηλιακό πάνελ 2.800 watt που τροφοδοτεί ένα πακέτο μπαταριών ιόντων λιθίου 24 kWh, και εάν ο καιρός δεν συνεργάζεται, υπάρχει επίσης μια γεννήτρια ντίζελ.

Το Outpost 35 4×4 δεν είναι ένα από αυτά τα σύγχρονα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα που μοιάζουν περισσότερο με τουριστικό λεωφορείο, καθώς είναι χτισμένο πάνω στο πλαίσιο ενός τετρακίνητου Ford F600 Super Duty. Αν και δεν είναι το πιο αισθητικά ευχάριστο αυτοκινούμενο που κυκλοφορεί, είναι αρκετά σκληρό, αν αναλογιστεί κανείς ότι διαθέτει έναν κινητήρα ντίζελ PowerStroke 6,7 λίτρων που μπορεί να παράγει 330 ίππους και να ρυμουλκήσει επιπλέον 4,5 τόνους.

wanderBOX

Εάν ενδιαφέρεστε λοιπόν περισσότερο για ένα σπίτι με ρόδες, το Outpost 35 4×4 μπορεί να είναι η ιδανική λύση για εσάς. Η βασική τιμή του ανέρχεται σε 399.000 δολάρια.

Δείτε επιπλέον φωτογραφίες παρακάτω:

wanderBOX

wanderBOX

wanderBOX

wanderBOX


Διαβάστε επίσης: Το πολυτελές τροχόσπιτο που όλοι μας θα θέλαμε να αποκτήσουμε

Share.

Comments are closed.