Το νέο ηλεκτρικό φορτηγό της Tesla, γνωστό και ως Cybertruck, το οποίο σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας είναι “άθραυστο”, πρόκειται να κυνηγάει πολυτελή αυτοκίνητα στη μητρόπολη της Μέσης Ανατολής.

Πριν λίγο καιρό η αστυνομία του Ντουμπάι αποκάλυψε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ότι πρόκειται να προσθέσει το νέο φουτουριστικό ηλεκτρικό φορτηγάκι της Tesla στον ήδη πολυτελή στόλο της, το οποίο, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας, πρόκειται να κάνει περιπολίες στις πιο τουριστικές περιοχές του εμιράτου, όπως οι Burj Khalifa, Bouward Sheikh Mohammed Bin Rashid, Jumeirah Beach Residence και La Mer.

Αξίζει να πούμε ότι στο γκαράζ της αστυνομίας υπάρχει ήδη μια Aston Martin One-77, μια Bugatti Veyron, μια Ferrari FF, μια Lamborghini Aventador, μια Mercedes G63 AMG, ένα Nissan GT-R και μια McLaren MP4-12C, ενώ το “Car and Driver” αναφέρει ότι σύντομα θα προστεθεί και μια Mercedes-AMG GT 63 S.

Όπως φαίνεται, το φιάσκο με την παρουσίαση του Cybertruck, το οποίο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έριξε την μετοχή της Tesla κατακόρυφα, δεν επηρέασε την απόφαση της αστυνομίας του Ντουμπάι στο να το παραγγείλει.

Αυτό θα πει… λεφτά υπάρχουν!


Διαβάστε επίσης: Το φορτηγάκι που ήρθε για να ανταγωνιστεί το περίφημο Cybertruck του Έλον Μασκ