Στο “σφυρί” μια Porsche 911 που άνηκε στον Ντιέγκο Μαραντόνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία άψογη Porsche 911 Carrera που άνηκε στον “θεό” του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, πρόκειται να δημοπρατηθεί στις 3 Μαρτίου μέσω του οίκου Bonhams. Διαθέτει μόνο 120.000 χλμ στο ταχύμετρο και αποτελεί μέρος μιας περιορισμένης σειράς Carrera που δημιουργήθηκαν από την Porsche στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Ο Μαραντόνα απόκτησε την Type 2 Carrera 2 WTL (Works Turbo Look) το 1992, και σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών είναι ένα από τα 1.200 μόντέλα που κυκλοφόρησαν από το εργοστάσιο κατά τη διάρκεια μιας διετούς περιόδου παραγωγής. Το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση και διατηρεί την αριστοκρατική εμφάνιση που είχε το 1992.

Bonhams

Διαθέτει τον αρχικό κινητήρα Carrera 2 των 3,6 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 250 ίππους και μέγιστη ταχύτητα τα 200 km/h, το αρχικό ασημί χρώμα και μαύρο δερμάτινο εσωτερικό. Ο Μαραντόνα κράτησε το αυτοκινητο για ένα χρόνο, και στην συνέχεια το πούλησε σε έναν συλλέκτη από την Μαγιόρκα, ο οποίος το είχε στην κατοχή του πάνω από 20 χρόνια.

Bonhams

Η Porsche συνοδεύεται από τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανήκε στον Ντιέγκο Μαραντόνα, και σύμφωνα με τους ειδικούς αναμένεται να πουληθεί μεταξύ 150.000 – 200.000 ευρώ. Σίγουρα είναι μια υψηλή τιμή, ωστόσο ήταν κάτι αναμενόμενο, δεδομένου ότι συνδέεται με το όνομα του μεγάλου Αργεντίνου άσου.

Bonhams

Bonhams

Bonhams

Bonhams

Bonhams


Διαβάστε επίσης: Την ημέρα που κατέσχεσαν δύο Rolex από τον Ντιέγκο Μαραντόνα

Share.

Comments are closed.