Στο “σφυρί” η θρυλική Mercedes-Benz S600 Lorinser του Μάικλ Τζόρνταν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μπορεί ο Μάικλ Τζόρνταν να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο εξακολουθεί να… “πουλάει”. Πριν λίγες ημέρες ένα ζευγάρι παπούτσια που είχε φορέσει ο Air το 1985 πωλήθηκε σε δημοπρασία για 615.000 δολάρια, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Τώρα, ακόμα ένα ξεχωριστό αντικείμενο που συνδέεται με το όνομα του θρύλου του NBA πρόκειται να βρεθεί κάτω από το σφυρί. Μιλάμε για την εμβληματική Mercedes-Benz S600 Lorinser του 1996 του Τζόρνταν, η οποία είναι τώρα διαθέσιμη μέσω του Beverly Hills Car Club.

Μερικά αυτοκίνητα από την πολυτελή συλλογή του Τζόρνταν εμφανίστηκαν στο ντοκιμαντέρ του ESPN “The Last Dance”, και ένα από αυτά ήταν η Mercedes-Benz S600 Lorinser που βλέπετε παρακάτω, η οποία διαθέτει ένα σκούρο μπλε χρώμα, custom ζάντες, κιτ αμαξώματος και μαι αύξηση της ισχύος στους 400 ίππους.

Το αυτοκίνητο συνοδεύεται από τα πρωτότυπα έγγραφα που δείχνουν ότι είναι στην κατοχή του Μάικλ Τζόρνταν, ενώ το τηλέφωνο που διαθέτει, διατηρεί το όνομα του Τζόρνταν κατά την ενεργοποίησή του. Σύμφωνα με τον Alex Manos του Beverly Hills Car Club, πρόκειται για το “Άγιο Δισκοπότηρο” των αναμνηστικών του Air.

Η δημοπρασία θα διαρκέσει μέχρι της 23 Αυγούστου και η μεγαλύτερη προσφορά που έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι 100.000 δολάρια. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε επίσης: Δείτε τα αστρονομικά ποσά που αξίζουν τα αντικείμενα του Μάικλ Τζόρνταν

Share.

Comments are closed.