Ποιο “αληθινό αρσενικό” δεν θα ήθελε ένα Pika;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Timberleaf με έδρα το Κολοράντο, είναι γνωστή για τα ρυμουλκούμενα τροχόσπιτα της. Πρόσφατα, προστέθηκε ένα νέο μέλος στην οικογένεια της σειράς Timberleaf Teardrop Trailer, το Pika, το οποίο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας.

Το Pika είναι ένα μικρό ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο, το οποίο είναι ιδανικό για τους περισσότερους ανθρώπους, αφού ρυμουλκείται εύκολα από τα περισσότερα επιβατικά οχήματα. Είναι συμπαγές – 36% μικρότερο από το μοντέλο Classic teardrop – και ζυγίζει περίπου 464 κιλά. Αν γενικά γνωρίζετε από ρυμουλκούμενα τροχόσπιτα, τότε αυτό το βάρος είναι εξαιρετικά μικρό. Αποδίδεται στο ελαφρύ πλαίσιο (137 x 244 εκατοστά) από αλουμινένιο κέλυφος, το οποίο είναι καμπυλωτό στο πίσω μέρος.

Διατίθεται σε τρία χρώματα για τις πλαινές πλεύρες, το Classic, το πιο περιπετειώδες All-Road και το Off-Road, ενώ η οροφή από ανοδιωμένο αλουμίνιο παραμένη σταθερή. Ανεξάρτητα από το τι επιλέξετε, το Pika συνοδεύεται από διπλό στρώμα, εσωτερικό δίχτυ αποθήκευσης, έναν μεγάλο φεγγίτη, φωτισμό LED, ένα κουζινάκι με ψυγείο, και εσωτερική επένδυση από κόντρα πλακέ Birch.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Pika παρακάτω:

timberleaftrailers.com

Share.

Comments are closed.