Οι θρυλικές Aston Martin που οδήγησε ο James Bond μέσα σε 6 δεκαετίες (vid)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όσοι είναι αυτοί που έχουν παρακολουθήσει την πιο μακροχρόνια και επιτυχημένη κινηματογραφική σειρά ταινιών, σίγουρα γνωρίζουν ότι τρία είναι τα πράγματα που δεν λείπουν ποτέ από μια ταινία Bond: ένα μαρτίνι, ένα κομψό ρολόι και μια Aston Martin.

Όσον αφορά την τελευταία, έχει μακροχρόνια σχέση με το διάσημο franchise, και το νέο βίντεο που δημοσίευσε λίγο πριν την κυκλοφορία του “No Time to Die”, το αποδεικνύει. Το βίντεο με τίτλο “License to Thrill” της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αναδεικνύει τα αυτοκίνητα – ιδιαίτερα την DB5 – που έχουν πρωταγωνιστήσει στην αγαπημένη κινηματογραφική σειρά.

Η πρώτη φορά που ένα από τα κλασικά αυτοκίνητα της Αston Martin εμφανίστηκε πλάι στον παγκοσμίου φήμης πράκτορα του Ίαν Φλέμινγκ, ήταν στην ταινία “Goldfinger” του 1964 με πρωταγωνιστή τον Σον Κόνερι. Στο ομώνυμο βιβλίο του Φλέμινγκ, ο 007 οδηγεί στην πραγματικότητα μια DB Mark III, αλλά στην κινηματογραφική προσαρμογή οδηγεί μια ασημί DB5.

Αν και η DB5 είναι το πιο διάσημο Bond αυτοκίνητο, το παρακάτω βίντεο μας παρουσίαζει μια πληθώρα από μοντέλα, καθένα από τα οποία έκλεψε λίγη από την λάμψη του αγαπημένου μας ήρωα.


Διαβάστε επίσης: Όλα όσα δεν γνωρίζεις για το αγαπημένο κοκτέιλ του James Bond!

Share.

Comments are closed.