Οι λάτρεις της Ferrari θα τραβάνε τα μαλλιά τους μόλις δουν αυτή την GTO!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια Ferrari 250 GTO πολύ διαφορετική απ’ ότι έχουμε συνηθίσει…

Ο Εσθονός σχεδιαστής Rain Prisk, έχει την ικανότητα να δημιουργεί μοναδικά concept οχήματα, χρησιμοποιώντας αυτοκίνητα που κοστίζουν χιλιάδες ή και εκατομμύρια δολάρια, τα οποία οι περισσότεροι θα κρατούσαν σε κάποιο κλιματιζόμενο γκαράζ και θα τα οδηγούσαν σπάνια έως ποτέ.

Πριν από λίγο καιρό μεταμόρφωσε μια Ferrari 250 GTO, ένα θρυλικό αυτοκίνητο που όλοι θα ήθελαν να αποκτήσουν ή έστω να οδηγήσουν μία φορά στη ζωή τους. Μπορεί να μοιάζει με βλασφημία, αλλά η off-road GTO του Prisk είναι ένα πανέμορφο αυτοκίνητο από μόνο του.

O Prisk αποφάσισε να ενισχύσει αυτή την πανέμορφη GTO, δημιουργώντας ένα concept αυτοκίνητο που πραγματικά μοιάζει με “θηρίο”. Πρόσθεσε νέες off-road αναρτήσεις, χοντρά ελαστικά που ανταποκρίνονται σε όλες τις συνθήκες και φτερά τροχών.

Αξιζει να πούμε ότι η Ferrari 250 GTO ήταν το πιο ακριβό αυτοκίνητο που δημοπρατήθηκε ποτέ και είναι προφανές γιατί είναι τόσο αγαπητό. Αποτελεί το σύνολο των πραγμάτων που κάνουν την Ferrari εξαιρετική: στυλ, σχεδιασμός και κατασκευή.

Σίγουρα οι λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων θα τραβάνε τα μαλλιά τους μόλις δουν πως έχει μεταμορφωθεί η αγαπημένη τους GTO, ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε οτι ο Prisk ήταν αρκετά γενναίος ή τρελός που το τόλμησε.

Διαβάστε επίσης: Οι 5 πιο ομορφές Ferrari όλων των εποχών

Share.

Comments are closed.