Οι δύο custom BMW μοτοσυκλέτες που έκαναν το ντεμπούτο τους στο Wheels & Waves 2018

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συναρπαστικές custom μοτοσικλέτες, αληθινοί ήρωες, τα παράλια του Ατλαντικού, τέχνη και μουσική – αυτά είναι τα συστατικά Wheels & Waves. Μέσα σε μία επταετία, το φεστιβάλ που διοργανώνεται κοντά στο Biarritz έχει γίνει η επιτομή ενός μοναδικού είδους μοτοσικλετιστικής κουλτούρας. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ γιορτάζουν μία ξεχωριστή αίσθηση ελευθερίας που ξεπερνά τα συμβατικά όρια της καθημερινότητας. Το σκηνικό είναι χαλαρό με κύρια χαρακτηριστικά τη δημιουργικότητα, την εξατομίκευση και τον αμοιβαίο σεβασμό. Επισκέπτες και διοργανωτές ποτισμένοι από το πάθος της μοτοσικλέτας, έχουν αναδείξει το Φεστιβάλ Wheels & Waves σε θρυλικό γεγονός μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η BMW αποφάσισε στο φετινό φεστιβάλ να κάνουν το ντεμπούτο τους δυο custom BMW μοτοσυκλέτες με μια αίσθηση retro, ωστόσο ανηκουν σε δύο διαφορετικά φάσματα όσον αφορά την ιστορία.

Η πρώτη με την ονομασία ‘Coyote’ αποτελεί εξατομικευμένη μετατροπή της BMW «R nine T urban G / S» σε desert scrambler απο την ομάδα Fuel Motorcycles, όπου πρόσεθεσαν σε αυτό το θηρίο της ερήμου μία μικρότερη δεξαμενή απο ένα suzuki ‘GT 250’ για να έρχεται στην ίδια ευθεία με το δερμάτινο της κάθισμα.

Η δεύτερη με την ονομασία ‘black phantom’ είναι η συνέχεια του ‘white phantom’ του 2017, απο τους kingston custom. Κάτω απο το μαύρο της σώμα βασίζεται μια BMW ‘R75’ στην οποία προστέθηκαν πρωτότυπα εξαρτήματα από το εμπορικό σήμα μεταξύ 1951 και 1979. Ο Dirk Oehlerking ήθελε να δημιουργήσει μία πιο μοντέρνα έκδοση της R75 του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

 

 

Share.

Comments are closed.