Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πρόσθεσε ακόμα ένα “Zlatmobile” στη συλλογή του!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας άνθρωπος με τόσο μεγάλο “εγώ” όσο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σίγουρα χρειάζεται ένα αυτοκίνητο που να ταιριάζει με την έντονη προσωπικότητα του.

Ο 40χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου και παίκτης της Μίλαν, διαθέτει μία τεράστια και εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων, στην πρόσθεσε ακόμα ένα “Zlatmobile”. Πρόκειται για μία Porsche 918 Spyder, με την οποία εμφανίστηκε κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

© Getty Images / Ideal Image

Η Porsche 918 Spyder είναι ένα plug-in υβριδικό σπορ υπεραυτοκίνητο (supercar) υψηλών επιδόσεων που τροφοδοτείται από έναν κινητήρα βενζίνης 4.6 λίτρων V8 Modular της Ford και αναπτύσσει 608 ίππους, με δύο ηλεκτροκινητήρες να παρέχουν επιπλέον 279 ίππους για μια συνδυασμένη απόδοση στους 887 ίππους. Την εποχή που κυκλοφόρησε είχε την ταχύτερη επίδοση στα 0–100 km/h που είχαν μετρήσει ποτέ σε αυτοκίνητο παραγωγής, μη αγωνιστικό.

Παρήχθη από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Porsche, από τις 18 Σεπτεμβρίου 2013 έως τις 19 Ιουνίου 2015, σε μόλις 918 αντίτυπα. Αρχικά πωλούνταν για 845.000 δολάρια, αλλά η τιμή της έχει εκτοξευθεί στα ύψη τα τελευταία χρόνια.

© Getty Images / Ideal Image

Αυτήν τη στιγμή κατατάσσεται ως το τρίτο ταχύτερο, καθώς ξεπεράστηκε από τη Ferrari SF90 Stradale (2,0 δευτ.) και το Tesla Model S Plaid (1,98 δευτ.). Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι το πιο γρήγορο κάμπριο στον πλανήτη και ξεπερνά αυτοκίνητα όπως η Bugatti Chiron Super Sport, η Lamborghini Huracán Performante, η McLaren 765LT και το Nissan GT-R Nismo.


Διαβάστε επίσης: Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μας έδειξε το νέο του απόκτημα, το “Zlatmobile”!

Share.

Comments are closed.