Ο οίκος Dior και η Vespa δημιούργησαν το πιο πολυτελές σκούτερ που έχουμε δει!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο διάσημος οίκος Dior και η Vespa ένωσαν τις δυνάμεις τους για την επανακυκλοφορία του σκούτερ 946, το οποίο δημιουργήθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής στο πρώτο μοντέλο Vespa που παρουσιάστηκε το 1946, γι’ αυτό και ονομάζεται 9″46″. Το νέο σκούτερ διαθέτει αρκετές πινελιές του οίκου Dior, και δημιουργήθηκε με σκοπό να γιορτάσει την κληρονονομιά των δύο οίκων, οι οποίοι ιδρύθηκαν το 1946.

Η Vespa 946 Christian Dior είναι μια σύγχρονη επανάληψη της εμβληματικής Vespa 946, η οποία είναι γνωστή για το άριστο design και την τεχνολογική της καινοτομία. To συγκεκριμένο μοντέλο σχεδιάστηκε από την Maria Grazia Chiuri, η οποία είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια της γυναικείας συλλογής του οίκου Dior, και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, to σκούτερ αναμένεται να κλέψει την παράσταση.

“Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτή την συνεργασία” δήλωσε η Chiuri. “Για μένα, η Vespa συνδέεται με την πόλη μου, την Ρώμη. Συνδέεται με την ελευθερία να μετακινείσαι στην πόλη με ευκολία, όπως στην ταινία Roman Holiday (1953), στην οποία βλέπουμε την Audrey Hepburn προσκολλάται πάνω στον Gregory Peck, την ώρα που είναι ανεβασμένοι σε μια Vespa”.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, η σέλα του νέου σκούτερ διαθέτει το μοτίβο Dior Oblique που σχεδιάστηκε από τον Marc Bohan το 1967, το οποίο χρησιμοποιήθηκε επίσης στην αποσκευή που μπορεί να προσαρμοστεί στο πίσω μέρος της σχάρας, αλλά και στο κράνος που συνοδεύει το σκούτερ.

To σκούτερ Dior x Vespa έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις μπουτίκ της Dior παγκοσμίως την άνοιξη του 2021 και η τιμή του είναι ακόμα άγνωστη.


Διαβάστε επίσης: Με αυτό το βαν μπορείς πραγματικά να γυρίσεις όλο τον κόσμο!

Share.

Comments are closed.