Ο Ντάστιν Χόφμαν πουλάει την Μπιούικ από τον “Άνθρωπο της Βροχής”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο “Ανθρωπος της Βροχής” με τους Ντάστιν Χόφμαν και Τομ Κρουζ, το οποίο βγήκε στις αίθουσες στα τέλη του Δεκεμβρίου του 1988 κι αμέσως προκάλεσε αίσθηση με την τολμηρή – για εκείνη την εποχή – θεματολογία της, είναι μια από τις πιο θρυλικές ταινίες της δεκαετίας του 1980.

Όσοι έχουν δει την ταινία, η οποία είναι σήμα κατατεθέν της υποκριτικής δυνότητας του σπουδαίου Ντάστιν Χόφμαν στον ρόλο του αυτιστικού Ρέιμοντ, θυμούνται την Μπιούικ με την οποία τα δύο αδέρφια ξεκινούν ένα road trip που θα τους αλλάξει πραγματικά την ζωή.

Bonhams

Πρόκειται για μια κάμπριο Buick Roadmaster του 1949, η οποία ανήκει στον ίδιο τον Ντάστιν Χόφμαν και πρόκειται να δημοπρατηθεί αργότερα αυτόν τον μήνα μέσω του οίκου Bonhams. Είναι η πρώτη φορά που αυτό το όμορφο αυτοκίνητο διατίθεται προς πώληση, δεδομένου ότι ο ηθοποιός το απόκτησε αμέσως μετά τα γυρίσματα της ταινίας.

Bonhams

Είναι μια από τις δύο Μπιούικ χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Έχει φινίρισμα Sequoia Cream και διαθέτει κόκκινο δερμάτινο εσωτερικό και ταμπά κουκούλα. Κάτω από το καπό του υπάρχει ένας 8κύλινδρος κινητήρας 5,24 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο Dynaflow δύο ταχυτήτων και είναι ικανός να παράγει 150 ίππους.

Bonhams

Πρόκειται για ένα ιστορικό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν αποθηκευμένο για πολύ καιρό και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσει καινούργιο ιδιοκτήτη. Η τιμή εκτίμησης του αυτοκινήτου είναι 150.000 έως 250.000 δολάρια, αρκετά υψηλή σε σχέση με τα 3.150 δολάρια που πουλήθηκε αρχικά.

Bonhams

Bonhams


Διαβάστε επίσης: 7 ταινίες που αποδεικνύουν ότι ο Ντάστιν Χόφμαν είναι κορυφαίος ηθοποιός

Share.

Comments are closed.