Ο Keanu Reeves αποκαλύπτει την συλλογή μοτοσικλετών του (vid)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Όταν δεν οδηγώ μια μοτοσικλέτα, περνάω μια φάση κατάθλιψης. Δεν είναι καλό για την υγεία μου”.

Ο Keanu Reeves είναι από καιρό λάτρης των μοτοσικλετών και έχει μεταφέρει αρκετές φορές αυτό το ασυναγώνιστο πάθος για το γεμάτο αδρεναλίνη χόμπι του, στις ταινίες του. Το 2007 συνεργάστηκε με τον φημισμένο αυτοδίδακτο σχεδιαστή και μηχανικό μοτοσικλετών, Gard Hollinger, και έτσι γεννήθηκε η ARCH Motorcycle, μια εταιρεία με έδρα το Los Angeles, οι δημιουργίες της οποίας είναι εξαιρετικές αρκεί να έχεις μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό για να τις αποκτήσεις.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο του GQ Magazine, ο Reeves μιλάει εκτενώς για την ιστορία και το πάθος του για τις μοτοσικλέτες, αναφέρεται στις αγαπημένες του και σε αυτές που ονειρεύεται να οδηγήσει, καθώς και στο σχεδιαστικό ήθος που διέπει την εταιρεία που διατηρεί με τον Hollinger.

Δεδομένου ότι το βίντεο γυρίστηκε στα κεντρικά γραφεία της Arch, ο αστέρας του John Wick μας έδειξε μερικά από τα πιο πολύτιμα παιχνίδια του, από την πράσινη Ducati στο The Matrix Reloaded μέχρι τις αγαπημένες του custom Arch μοτοσικλέτες.

Επίσης στο βίντεο, ο Reeves αποκαλύπτει ότι μια «νέα γυναίκα» τον έμαθε πώς να οδηγεί μοτοσικλέτα το 1986, όταν γυρίζε μια ταινία στο εξωτερικό. Μόλις επέστρεψε στο L.Α., ο νεαρός τότε ηθοποιός, αγόρασε μια Norton Commando του 1973.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω:

Share.

Comments are closed.