Ο Elon Musk μιλάει για το αναμενόμενο pickup φορτηγό της Tesla

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, δήλωσε ότι προσωπικά είναι πολύ ενθουσιασμένος με το επερχόμενο φορτηγό Tesla, το οποίο περιγράφει ότι θα είναι “πραγματικά φουτουριστικό – σαν cyberpunk, “Blade Runner” pickup φορτηγό.”

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Recode Decode podcast, ο Musk μίλησε για τα επερχόμενα προϊόντα που σχεδιάζει η Tesla, όπως ένα ανανεωμένο Roadster, ένα ημι-φορτηγό και ένα pickup φορτηγό. Ο Musk αποκάλυψε ότι είναι “ενθουσιασμένος προσωπικά για το pickup φορτηγό”,  το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2017. “Θα είναι φοβερό, θα είναι θαυμάσιο. Θα είναι κάτι που σταματάει την καρδιά. Σταματάει την δική μου καρδιά.” πρόσθεσε ο Musk.

Το ηλεκτροκίνητο όχημα δημιουργήθηκε για να ελαχιστοποιήσει τη χρήση βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων στο δρόμο, αλλά ο σχεδιασμός του φαίνεται να είναι μια απειλητική κατασκευή που μπορεί να αποδειχθεί διχαστική. “Είναι κάτι που ήθελα να κάνω για πολύ καιρό. Αν υπάρχει μόνο ένας μικρός αριθμός ανθρώπων που θα τους αρέσει αυτό το φορτηγό, υποθέτω ότι θα κάνουμε ένα πιο συμβατικό φορτηγό στο μέλλον,” συνέχισε ο Musk, “Αλλά είναι το πράγμα για το οποίο προσωπικά είμαι περισσότερο ενθουσιαμένος”.

Νωρίτερα φέτος, ο ιδρυτής της Tesla αποκάλυψε στο Twitter ότι το φορτηγό θα διαθέτει μερικά “τρελά” χαρακτηριστικά, όπως διπλό μοτέρ, τετρακίνηση σε όλους τους τροχούς, ανάρτηση που θα ρυθμίζει δυναμικά το φορτίο κ.α.

Share.

Comments are closed.