Μια συλλογή 81 σπάνιων αυτοκινήτων βρέθηκε σε αχυρώνα στην Γαλλία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα όνειρα εξακολουθούν να γίνονται πραγματικότητα, και αυτός ο ξεχασμένος αχυρώνας με 81 αυτοκινήτα στη γαλλική ύπαιθρο το αποδεικνύει.

Μέσα σε έναν τεράστιο σκονισμένο αχυρώνα, 81 αυτοκίνητα από τη δεκαετία του ’50 έως τη δεκαετία του ’80 βρέθηκαν να σαπίζουν ήρεμα. Μια ποικιλόμορφη συλλογή, που διαθέτει τα πάντα, από τα τεράστια αμερικανικά πολυτελή αυτοκίνητα όπως η Lincoln Continental, η Cadillac Eldorado και η Chrysler Imperial βρέθηκαν δίπλα στα ευρωπαϊκά κλασικά της Porsche, της Jaguar και της Lamborghini.

Το απόλυτο αστέρι του παράξενου αυτού γκαράζ είναι η Lamborghini Miura P400 του 1968, η οποία γράφει λίγο πάνω από 48.000 μίλια στον χιλιομετρητή και αναμένεται να πωληθεί μεταξύ 400.000 € και 600.000 €. Μια Jaguar E-Type Series I είναι επίσης στη συλλογή, μαζί με ένα Porsche 356 pre-A – αν και το τελευταίο είναι σε εξαιρετικά κακή κατάσταση. Ορισμένα άλλα ενδιαφέροντα μοντέλα είναι ένα C3 Corvette και ένα Citroen van της δεκαετίας του 1930.

Τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι ημιτελή και αγορές του ιδιοκτήτη στο πέρασμα των χρόνων, ο οποίος τα μάζευε με την προοπτική να τα εκμεταλλευτεί αναπαλαιώνοντας τα, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Share.

Comments are closed.